(PÄIVITETTY 17.3.) Koronaviruksen vaikutus Helsingin Ladun toimintaan

17.3.2020

Tiedoksi jäsenillemme:
(päivitetty 17.3.)

Kaikki Helsingin Ladun tapahtumat perutaan 15.4. asti. Tämä koskee mm. teemailtoja, polkujuoksua, lentopalloa, talviuintia (saunavuorot peruttu, konttiuinti jatkuu), lauluiltoja, vapaaehtoisten koulutuksia ja talvivaellusta. Osa näistä on peruttu jo aiemmin. Teemaillat ja koulutukset pyritään järjestämään mahdollisuuksien mukaan myöhemmin.

Talviuinnin ja lentopallon kausimaksujen mahdollisesta hyvityksestä päätetään ja tiedotetaan erikseen niissä mukana oleville.

Vaakkoin kämppä suljetaan toistaiseksi eikä avaimia jaeta. Maunulan majan kahvila on kiinni yrittäjän päätöksellä ainakin toistaiseksi.  

Huhtikuun puolenvälin jälkeen olevien tapahtumien ja retkien osalta tehdään päätös seuraavassa johtokunnan kokouksessa 21.4. Tilanteen vaatiessa reagoimme tapauskohtaisesti jo ennen sitä. 

Huom! Näillä näkymin pyrimme järjestämään myöhemmin tapahtuvat retket ja kurssit mikäli mahdollista. Jos olet ilmoittautunut retkelle tai kurssille, saat toki perua osallistumisesi jo nyt, mutta peruutukset sallitaan myöhemminkin riippumatta peruutusehdoista. Voit siis odottaa rauhassa tilanteen selkiytymistä.

Toimisto on auki normaalisti ja vastaa puheluihin ja sähköposteihin.

 

Terveisin johtokunta