Vaakkoin suunnitelmat kesälle 1.6. alkaen toistaiseksi

8.5.2020

Vaakkoin kesäkausi alkaa poikkeusjärjestelyin

Avaamme Vaakkoin eräkämpän jäsenille 1.6. poikkeuksellisin järjestelyin. Seuraamme tilannetta ja viranomaisohjeita, ja näihin järjestelyihin tehdään muutoksia tarvittaessa. Viimeisimmän tiedon löydät nettisivuiltamme.
Yleisten ohjeistusten ja virustilanteen vuoksi vain kämpän ulkotilat ovat käytössä, sisätiloja pidetään suljettuna. Kämpällä ei ole päivystystä, liiteri pidetään avoinna ja sieltä saa tulipuita. Käytäthän puita säästeliäästi ja metsäpalovaroitukset huomioiden!

Yleisiä saunavuoroja ei järjestetä. Saunaa voi varata yksityisesti omalle seurueelle, omalla vastuulla, viikonloppuisin la-su klo 12-21. Yksi vuoro on 1,5 tuntia, hinta 10 euroa ja yhdelle vuorolle voi osallistua 6 henkeä. Saunavuorokalenteri löytyy nettisivuiltamme, ja vuorot varataan toimistolta. Saunaa vuokrataan vain jäsenille, tarkemmat ohjeet löydät nettisivuilta.
Kesän aikana kokeilemme sähköistä vieraskirjaa, johon voi kirjata tietonsa vaikkapa puhelimella. Samalla voit kertoa terveiset tai ilmoittaa puutteista tai häiriöistä. Maksathan käyntimaksun 3 euroa / hlö Mobilepaylla tai tilille, käteismaksuja ei kerätä toistaiseksi. Maksuohjeet ja muut toimintaohjeet löydät myös Vaakkoin ilmoitustaululta.

Huolehditaan Vaakkoista yhdessä. Jos huomaat asiatonta toimintaa tai puutteita kämpällä, ota asia reilusti puheeksi tai ilmoita siitä sähköisen vieraskirjan kautta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan Vaakkoin isäntään Reijoon tai toimistolle. Mukavia kesäpäiviä Vaakkoilla!