Sauvakävelyilta, Laakso

Aika: 1.10.2018 klo 17:30 - 19:30

Tervetuloa sauvakävelyiltaan! Sauvakävely on erinomainen terveys- ja kuntoliikunnan muoto, joka sopii kaikille. 

Yleisön pyynnöstä järjestämme sauvakävelyillan Laaksossa 1.10.2018 klo 17.30-19.30. Tapaamme Laakson ratsastusstadionin eteläpäässä parkkialueen laidassa.

Illan aikana perehdytään sauvakävelytekniikkaan ja tehdään mukava sauvakävelylenkki Keskuspuistossa. Saat vinkkejä myös venyttely- ja verryttelyliikkeisiin sekä tehokkaampiin harjoitteisiin sauvojen kanssa. Saat myös mukaasi Suomen Ladun sauvakävelyoppaan.

Osallistujien määrästä ja kuntotasosta riippuen voidaan järjestää lenkille reippaampi ja rauhallisempi ryhmä erikseen.

Ota mukaan omat sauvat! Etukäteen varaamalla on mahdollista saada myös sauvat lainaan. Varaa sauvat viimeistään perjantaina 28.9. klo 12 mennessä Helsingin Ladun toimistolta, toimisto (at) helsinginlatu.fi tai p. 0400 926 964. Ilmoita varatessa pituutesi, niin osaamme varata sopivan mittaiset sauvat.

Tapahtumasta löydät samanhenkistä seuraa, ja voitte jatkossa sopia myös omia lenkkejä uusien kavereiden kanssa.

Sauvakävely on oikealla tekniikalla tehokasta kuntoilua. Aloittaminen on helppoa ja edullista: tarvitaan vain kävelysauvat ja mukavat kengät. Harrastamaan voi lähteä suoraan kotiovelta, kaikkina vuodenaikoina, omasta kunnosta riippumatta. Laji sopii niin kestävyysharjoitteluksi kuin tueksi painonhallintaan. Harjoittelu tehostuu maastoa vaihtelemalla, tempoa nopeuttamalla ja teholiikkeitä käyttämällä.

Tervetuloa sauvakävelemään mukavassa seurassa! Etukäteisilmoittautumista ei tarvita.