60+ toiminta

Munkkiniemen kaupunginosakävelyltä 15.8.2018

60 + toiminnassa yhdistyvät liikunta, ulkoilu ja kulttuuri. 60 + tapahtumat ovat kaikille avoimia, mutta ohjelma on suunniteltu 60 + ikäisten toiveiden mukaan ja tapahtumat ovat yleensä päiväsaikaan.

 

Vuonna 2018 olemme tehneet kävelyretkiä Pirttimäessä, Kuusijärvellä, tepastelleet Munkkiniemen kotikaupunkipolulla ja luontogooganneet Maunulan ulkoilumajan maastossa.

 

                                   

 

60+ TAPAHTUMA "SURUTON KAUPUNKI" näyttely ja kävelyretki ke 7.11.2018
 

Vierailu Hakasalmen huvilassa Helsingin Kaupunginmuseon näyttelyssä:
"Suruton kaupunki Kohtauksia 1920-luvun Helsingistä".
Kokoontuminen keskiviikkona 7.11. klo klo 10.45. Hakasalmen huvilan edessä, Mannerheimintie 13 B, 00100 Helsinki, josta siirrymme näyttelyyn.
Näyttelyn opastus kestää noin tunnin.
Näyttelyn jälkeen kävelyretki Töölönlahden ympäri kahvila Pirittaan, jossa on mahdollisuus ruokailuun. Ohjelma on maksuton. Oppaana Paula Hyytiäinen p. 050-3773147

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella. Opastuksen takia tapahtumaan on varattu vain 25 lippua,
joten se voi täyttyä pian.

 Suruton kaupunki tarjoaa kurkistuksen 1920-luvun Helsingin miljöisiin ja kaupunkilaisten mielenmaisemiin. Pistäytymiset tavaratalossa ja kansanpuistossa, öisellä kadulla ja ravintolassa tekevät kaupungin valot ja varjot tutuiksi. Toiminnallinen ja viihdyttävä näyttely houkuttelee heittäytymään historiaan kaikin aistein: matkan varrella voi taipua muodikkaisiin voimisteluliikkeisiin, kuulostella salakapakan hälinää, hypätä mykkäelokuvaan, loikoilla itämaisessa salongissa tai laittaa savikiekon gramofoniin pyörimään.
 

Ilmoittaudu näyttelyyn Suruton kaupunki ja kävelylle 7.11.

Valitettavasti retki on täynnä.