60+ toiminta

Kevään ja kesän ilmaisten retkien ilmoittautuminen on avattu, maksullisten retkien ilmoittautuminen avautuu torstaina 5.3. klo 12.  Ilmoittautuminen tapahtuu Eventilla-tapahtumanhallintajärjestelmällä, jota kautta maksetaan myös osallistumismaksut. Mikäli järjestelmän käytössä on ongelmia, otathan yhteyttä toimisto (at) helsinginlatu.fi.

60 + toiminnassa yhdistyvät liikunta, ulkoilu ja kulttuuri. 60 + tapahtumat ovat kaikille avoimia, mutta ohjelma on suunniteltu 60 + ikäisten toiveiden mukaan ja tapahtumat ovat yleensä päiväsaikaan.

Vuonna 2019 olemme tehneet kävelyretken Haltiassa, Luontojoogaretken Maunulassa ja saaristoristeilyn Pentalan museosaareen Espoossa.

Vuodelle 2020 on suunnitteilla tutustuminen Ilmailumuseoon, Luontojoogaretki ja retki Fiskarsiin. Järjestämme myös Liikuntastartti-kurssin yhdessä Suomen Latu Paloheinän kanssa.        

Munkkiniemen kaupunginosakävelyltä 15.8.2018

6.5. 60+ Luontojoogaretki Maunulan majalta

 

Luontojoogaretki joudutaan valitettavasti peruuttamaan pandemian vuoksi.
Pyrimme järjestämään joogaretken vielä tänä vuonna, jos mahdollista.

 

Lähdemme pienelle luontokävelylle ja etsimme mukavan paikan, jossa teemme lempeitä, kehollisia rentoutumisharjoituksia. Aikaisempaa kokemusta joogasta ei tarvita, harjoitus sopii kaikille. Mukaan tarvitset vain säänkestävän vaatetuksen ja hyvää mieltä. Ei osallistumismaksua.

Kokoonnumme Maunulan ulkoilumajalla keskiviikkona 6.5. klo 13.00. Mukaan mahtuu 15 osallistujaa. Luontojoogan ohjaa Sanna Laukkanen, joogaopettaja (RYT200).

 

19.5. 60+ Päiväretki Fiskarsiin

 

Päiväretki Fiskarsiin on peruutettu ja retkimaksut palautettu.
Retki toteutetaan ensi keväänä 2021

 

Päiväretkellä pääsemme tutustumaan Billnäsin ja Fiskarsin kulttuurihistoriallisesti rikkaisiin ja luontoarvoiltaan ainutlaatuisiin ruukki- ja kyläympäristöihin, joihin paikallinen opas meidät tutustuttaa. Lähtö Mikonkadun tilausajopysäkiltä tiistaina 19.5. klo 9.00.

Menomatkalla pidämme tauon Karjaan ABC:llä. Kello 11.00-11.30 tutustumme paikallisen oppaan johdolla Billnäsin ruukkiin, 11.30 siirrymme Fiskarsiin, jossa opastus jatkuu. Noin kello 13 nautitaan yhteinen buffetlounas Fiskarsissa ravintola Kuparipajassa. Lounaan jälkeen on aikaa omatoimiseen kiertelyyn Fiskars Villagessa. Takaisin Helsingissä ollaan noin klo 17.

Retkimaksu, joka sisältää bussikuljetukset, opastukset ja buffetlounaan ravintola Kuparipajassa on 65 € ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Tiedustelut toimisto@helsinginlatu.fi p. 0400-926 964