60+ toiminta

Helsingin Latulaiset retkellä Päijänteellä kesällä 2012.

60 + toiminnassa yhdistyvät liikunta, ulkoilu ja kulttuuri. 60 + tapahtumat ovat kaikille avoimia, mutta ohjelma on suunniteltu 60 + ikäisten toiveiden mukaan ja tapahtumat ovat yleensä päiväsaikaan.

Vuodelle 2018 on suunniteltu luontojoogaa, Espoon saaristoristeilyä
ja reppuretkeä Pirttimäessä yhdessä Sydänliiton kanssa.

 

 

                                       

 

60+ LUONTOJOOGARETKI MAUNULAN MAJALTA KE 9.5.2018

Tule kokemaan joogan hyvää tekevä vaikutus keväisen luonnon keskelle. Lähdemme pienelle luontokävelylle ja etsimme mukavan paikan, jossa teemme lempeitä, kehollisia rentoutumisharjoituksia. Joogalla on positiivia vaikutuksia terveyteemme ja hyvinvointiimme, tutkitusti. Sen on todettu mm. auttavan sydän- ja verisuonisairauksista kuntoutumisessa ja helpottavan kroonisista kivuista kärsiviä. Aikaisempaa kokemusta joogasta ei tarvita, harjoitus sopii kaikille. Mukaan tarvitset vain säänkestävän vaatetuksen ja hyvää mieltä. Ei osallistumismaksua. 
Kokoonnumme Maunulan ulkoilumajalla keskiviikkona 9.5. klo 13.00. Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella tai puhelimitse toimistolle p. 0400-916 964. Mukaan mahtuu 15 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.
Luontojoogan  ohjaa Sanna Laukkanen. Sanna on joogaopettaja (RYT200), joka on erikoistunut mm. esteettömään joogaan. Lisätietoja www.joogapolku.fi

 

 

Ilmoittaudu 60+ Luontojoogaretki 9.5.2018.

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.