Lapset ja perheet

Helsingin Ladun lasten ja perheiden toimintaa ovat Muumiperheen retkeilykoulu ja hiihtokoulu, päiväretket ja teematapahtumat. Tältä sivulta löydät tietoa ajankohtaisista retkistä ja tapahtumista. Suuri osa toiminnastamme on suunnattu sekä lapsille että vanhemmille, koska haluamme kannustaa perheitä yhteisiin luonto- ja retkeilyelämyksiin.

Tutustu ohjelmaamme tällä sivulla!
 

Talvi ja kevät 2018:

Kevätkaudella järjestetään Muumien ulkoilukouluja vähintään kerran kuussa tammikuusta kesäkuuhun ajankohtaan ja säähän sopivalla teemalla. Tavoitteena opettaa luonnossa liikkumisen mahdollisuuksista eri vuoden aikoina. Talven kolmesta ulkoilukoulusta löydät tiedot alempaa tällä sivulla ja huhti-kesäkuun ulkoilukoulujen tiedot löytyvät tältä sivulta maaliskuussa.


 


Ohjaajaksi perhetoimintaan?

Otamme mielellämme uusia ohjaajia lasten ja perheiden toimintaan. Aiempaa kokemusta ei tarvita, voit osallistua vaikkapa apuohjaajana yksittäiselle perheretkelle tai retkeilykoulun tapaamiseen. Jos innostut osallistumaan aktiivisemmin, koulutamme sinut mielellämme toiminnan ohjaajaksi Suomen Ladun kursseilla. Omat lapset ovat tietenkin tervetulleita mukaan. Mikäli perhetoiminta kiinnostaa, ota yhteyttä toimisto (at) helsinginlatu.fi.


 

TALVEN 2018 MUUMIEN ULKOILUKOULUT


Muumien ulkoilukouluissa lapset ja perheet liikkuvat monipuolisesti luonnossa kaikkina vuodenaikoina. Toiminta on lapsilähtöistä ja luonnossa seikkaillaan leikkien ja liikunta- sekä retkeilytaitoja oppien. Muumilaakson asukkaiden innoittamana tutustutaan hiihtoon, lumikenkäilyyn ja retkeilyyn ja saadaan elämyksiä upeasta luonnosta.

Helsingin Latu järjestää talvella 2018 kolme Muumien ulkoilukoulutapahtumaa. Jokainen tapahtuma on erillinen ja niihin ilmoittaudutaan erikseen alla olevalla lomakkeella. Muistathan peruuttaa osallistumisesi, jollet pääsekään, niin kaikki halukkaat pääsevät mukaan, meilillä toimisto(at)helsinginlatu.fi
Muumien ulkoilukoulut ovat maksuttomia.

Alle 5-vuotiaat lapset osallistuvat aikuisen seurassa, 5-8 vuotiaat lapset voivat osallistua ilman omaa aikuista.

Tapahtumissa hiihdetään, jos on riittävästi lunta. Silloin osallistujilla tulee olla omat sukset mukana. Muuten touhutaan jalkaisin tai yhdistyksen lumikengillä.

10.1.2018 Muumipeikon ulkoilukoulu klo 17.45 - 19.00 Maunulan ulkoilumajalla
- Muumipeikko herää talviunilta

7.2.2018 Pikku Myyn ulkoilukoulu klo 17.45 - 19.00 Maunulan ulkoilumajalla
-Pikku Myy intoutuu talvi-ilmoista

18.3.2018 Muumimamman eväsretki klo 10.00-13.00 Huom! kellonaika, Helsingin Latu-lehdessä oli väärä aika. Kokoontuminen Paloheinässä Suomen Ladun hiihtopalvelumökin luona
- Muumimamma tekee eväät ja lähtee retkelle

 


 

 

Ilmoittaudu Talven 2018 Muumien ulkoilukouluihin

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.


Peruutusehdot lasten ulkoilukouluissa ja retkillä

  • Helsingin Ladun lasten ulkoilukoulut (hiihto, lumikenkäily, retkeily)  täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos ilmoittautuneita on enemmän kuin paikkoja, Helsingin Ladun jäsenet ovat etusijalla. Kannattaa liittyä jäseneksi!
  • Ulkoilukoulu tai retki voidaan peruuttaa järjestäjien taholta, mikäli ilmoittautuneita ei ole riittävästi tai esim. lunta ei ole riittävästi. Pyrimme lähtökohtaisesti järjestämään korvaavaa ohjelmaa, esimerkiksi retkeilykoulua hiihtokoulun sijaan. Jos järjestäjä peruu ulkoilukoulun, maksu palautetaan peruttujen päivien osalta. 
  • Peruutus kuluitta viimeistään 14 vrk ennen ko. ulkoilukoulun alkua.
    Myöhemmin kuin 14 vrk, mutta viimeistään 48 tuntia ennen ulkoilukoulun alkua tehdyistä peruutuksista peritään 50% hinnasta, ellei saada tilalle uutta osallistujaa.
    Myöhemmin kuin 48 tuntia ennen ulkoilukoulun alkua tehdyistä peruutuksista tai yksittäisistä poissaoloista ei hyvitetä.
    Mikäli sairastapaus estää lapsen osallistumisen kokonaan, maksu voidaan palauttaa. Sairauden varmistava lääkärintodistus on toimitettava Helsingin Ladun toiminnanjohtajalle.
  • Helsingin Latu pidättää oikeudet muutoksiin.

Jos olette ilmoittautuneet johonkin tapahtumaan, mutta ette pääsekään osallistumaan, toivoisimme että peruutatte osallistumisenne laittamalla viestiä joko suoraan ohjaajalle tai toimistoomme toimisto (at) helsinginlatu.fi. Ajantasainen tieto osallistujamäärästä auttaa vapaaehtoisia ohjaajiamme suunnittelemaan kaikille mukavia ja antoisia tapahtumia!