Lapset ja perheet

Helsingin Ladun lasten ja perheiden toimintaa ovat Muumiperheen retkeilykoulu ja hiihtokoulu, päiväretket ja teematapahtumat. Tältä sivulta löydät tietoa ajankohtaisista retkistä ja tapahtumista. Suuri osa toiminnastamme on suunnattu sekä lapsille että vanhemmille, koska haluamme kannustaa perheitä yhteisiin luonto- ja retkeilyelämyksiin.

Tutustu ohjelmaamme tällä sivulla!
 


Ohjaajaksi perhetoimintaan?

Otamme mielellämme uusia ohjaajia lasten ja perheiden toimintaan. Aiempaa kokemusta ei tarvita, voit osallistua vaikkapa apuohjaajana yksittäiselle perheretkelle tai retkeilykoulun tapaamiseen. Jos innostut osallistumaan aktiivisemmin, koulutamme sinut mielellämme toiminnan ohjaajaksi Suomen Ladun kursseilla. Omat lapset ovat tietenkin tervetulleita mukaan. Mikäli vapaaehtoistyö perhetoiminnassa kiinnostaa, ota yhteyttä toimisto (at) helsinginlatu.fi.


 


MUUMIEN ULKOILUKOULUT KEVÄTKAUDELLA JA ALKUKESÄSTÄ 2019

Muumiperheen ulkoilukoulu on suunnattu 5-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Ajatus on, että vanhemmat ja lapset voivat opetella helppoja retkeilytaitoja yhdessä ja hyödyntää oppimaansa omilla retkillään. Ulkoilukoulussa tutustutaan luontoon, leikitään ja pidetään hauskaa yhdessä. Ulkoilukoulut ovat ilmaisia osallistujille, mutta ilmoittauduthan etukäteen allaolevalla lomakkeella.

Kevät ja alkukesä:

Kevätkaudella järjestetään Muumien ulkoilukouluja noin kerran kuussa tammikuusta kesäkuuhun ajankohtaan ja säähän sopivalla teemalla. Tavoitteena opettaa luonnossa liikkumisen mahdollisuuksista eri vuodenaikoina.

Paikka, päivämäärät ja kellonaika:

8.4. Nuuskamuikkusen retkeilykoulu klo 17.30-18.45 Maunulan majalla
21.5. Hemulin kasviretki Maunulan majalla 17.30-18.45

Ilmoittudu alla olevalla lomakkeella

Maunulan ulkoilumaja, Metsäläntie 9, 00620 Helsinki
Paloheinän ulkoilumaja, Pakilantie 124, 00670 Helsinki
 

Ilmoittaudu kevään ja alkukesän 2019 Muumien ulkoilukouluihin

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.


Peruutusehdot lasten ulkoilukouluissa ja retkillä

  • Helsingin Ladun lasten ulkoilukoulut (hiihto, lumikenkäily, retkeily)  täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos ilmoittautuneita on enemmän kuin paikkoja, Helsingin Ladun jäsenet ovat etusijalla. Kannattaa liittyä jäseneksi!
  • Ulkoilukoulu tai retki voidaan peruuttaa järjestäjien taholta, mikäli ilmoittautuneita ei ole riittävästi tai esim. lunta ei ole riittävästi. Pyrimme lähtökohtaisesti järjestämään korvaavaa ohjelmaa, esimerkiksi retkeilykoulua hiihtokoulun sijaan. Jos järjestäjä peruu ulkoilukoulun, maksu palautetaan peruttujen päivien osalta. 
  • Peruutus kuluitta viimeistään 14 vrk ennen ko. ulkoilukoulun alkua.
    Myöhemmin kuin 14 vrk, mutta viimeistään 48 tuntia ennen ulkoilukoulun alkua tehdyistä peruutuksista peritään 50% hinnasta, ellei saada tilalle uutta osallistujaa.
    Myöhemmin kuin 48 tuntia ennen ulkoilukoulun alkua tehdyistä peruutuksista tai yksittäisistä poissaoloista ei hyvitetä.
    Mikäli sairastapaus estää lapsen osallistumisen kokonaan, maksu voidaan palauttaa. Sairauden varmistava lääkärintodistus on toimitettava Helsingin Ladun toiminnanjohtajalle.
  • Helsingin Latu pidättää oikeudet muutoksiin.

Jos olette ilmoittautuneet johonkin tapahtumaan, mutta ette pääsekään osallistumaan, toivoisimme että peruutatte osallistumisenne laittamalla viestiä joko suoraan ohjaajalle tai toimistoomme toimisto (at) helsinginlatu.fi. Ajantasainen tieto osallistujamäärästä auttaa vapaaehtoisia ohjaajiamme suunnittelemaan kaikille mukavia ja antoisia tapahtumia!