Lapset ja perheet

Helsingin Ladun lasten ja perheiden toimintaa ovat Muumiperheen retkeilykoulu ja hiihtokoulu, päiväretket ja teematapahtumat. Tältä sivulta löydät tietoa ajankohtaisista retkistä ja tapahtumista. Suuri osa toiminnastamme on suunnattu sekä lapsille että vanhemmille, koska haluamme kannustaa perheitä yhteisiin luonto- ja retkeilyelämyksiin.

Tutustu ohjelmaamme tällä sivulla!


Tutustu Helsingin Ladun perhetoimintaan 

Haluatko tulla mukaan Helsingin Ladun perhetoimintaan? Haluaisitteko näyttää muille perheille teidän oman perheen lähimetsän? Tule mukaan ideoimaan ja toteuttamaan uusia mahdollisuuksia! Kokoonnumme Maunulan majalla 15.10. klo 18.

Helsingin Ladun perhetoiminta mahdollistaa erilaisten retkien, iltojen, kurssien jne järjestämisen. Osallistua voit ohjaajana tai apuohjaajana. Tukea ja apua saa nykyisiltä ohjaajilta. Tule kuulemaan, millaista toimintaa meillä on tällä hetkellä ja kuinka voisit olla mukana

Lisätietoja Jenni Honkanen
p. 050- 910 1206, jenni.honkanen@hotmail.com.


 


PERHERETKET JA MUUMIEN ULKOILUKOULUT SYKSYLLÄ 2019

Muumiperheen ulkoilukoulu on suunnattu lapsille ja vanhemmille yhdessä. Ajatus on, että vanhemmat ja lapset voivat opetella helppoja retkeilytaitoja yhdessä ja hyödyntää oppimaansa omilla retkillään. Ulkoilukoulussa tutustutaan luontoon, leikitään ja pidetään hauskaa yhdessä. Ulkoilukoulut ovat ilmaisia osallistujille, mutta ilmoittauduthan etukäteen allaolevalla lomakkeella.

Syksyn toimintaa perheille Maunulan ulkoilumajalla:

9.10. klo 18 Muumimamman retkeilytarvikkeet (4 - 7 v. lapsille ja vanhemmille)

4.11. klo 18 Fikkariretki

Hämärähommia! Pidämme jännittävän fikkariretken perheille 4.11. klo 18 Maunulan majan lähiympäristössä. Oma otsa- tai taskulamppu, eväät ja lämmintä juotavaa mukaan!

25.11. klo 18 Metsämieli-retki - HUOMAA MUUTTUNUT PÄIVÄ

Retken teemana on luontohyvinvointi. Teemme helppoja hyvinvointi- ja läsnäoloharjoituksia ja tutustumme luonnon hyvinvointivaikutuksiin. Kesto noin tunti, retki on suunnattu kouluikäisille lapsille vanhempineen.

Jokaiselle retkelle ilmoittaudutaan erikseen alla olevalla lomakkeella. Mukaan voidaan ottaa 30 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä, ei osallistumismaksua.

Ilmoittaudu alla olevilla lomakkeilla.Maunulan ulkoilumaja, Metsäläntie 9, 00620 Helsinki

Lisätietoja Jenni Honkanen
p. 050- 910 1206, jenni.honkanen@hotmail.com.

Ilmoittaudu syksyn 2019 Muumien ulkoilukouluihin

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.


Peruutusehdot lasten ulkoilukouluissa ja retkillä

  • Helsingin Ladun lasten ulkoilukoulut (hiihto, lumikenkäily, retkeily)  täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos ilmoittautuneita on enemmän kuin paikkoja, Helsingin Ladun jäsenet ovat etusijalla. Kannattaa liittyä jäseneksi!
  • Ulkoilukoulu tai retki voidaan peruuttaa järjestäjien taholta, mikäli ilmoittautuneita ei ole riittävästi tai esim. lunta ei ole riittävästi. Pyrimme lähtökohtaisesti järjestämään korvaavaa ohjelmaa, esimerkiksi retkeilykoulua hiihtokoulun sijaan. Jos järjestäjä peruu ulkoilukoulun, maksu palautetaan peruttujen päivien osalta. 
  • Peruutus kuluitta viimeistään 14 vrk ennen ko. ulkoilukoulun alkua.
    Myöhemmin kuin 14 vrk, mutta viimeistään 48 tuntia ennen ulkoilukoulun alkua tehdyistä peruutuksista peritään 50% hinnasta, ellei saada tilalle uutta osallistujaa.
    Myöhemmin kuin 48 tuntia ennen ulkoilukoulun alkua tehdyistä peruutuksista tai yksittäisistä poissaoloista ei hyvitetä.
    Mikäli sairastapaus estää lapsen osallistumisen kokonaan, maksu voidaan palauttaa. Sairauden varmistava lääkärintodistus on toimitettava Helsingin Ladun toiminnanjohtajalle.
  • Helsingin Latu pidättää oikeudet muutoksiin.

Jos olette ilmoittautuneet johonkin tapahtumaan, mutta ette pääsekään osallistumaan, toivoisimme että peruutatte osallistumisenne laittamalla viestiä joko suoraan ohjaajalle tai toimistoomme toimisto (at) helsinginlatu.fi. Ajantasainen tieto osallistujamäärästä auttaa vapaaehtoisia ohjaajiamme suunnittelemaan kaikille mukavia ja antoisia tapahtumia!