Polkujuoksu

Helsingin Ladun yhteislenkki Kirkkonummen Veikkolasta torstaina 13.9. klo 18


Lähtö ja paluu: Soidentaantie, 02880 Veikkola, Kirkkonummi. (Tien päässä oleva parkkipaikka.)

Juoksemme reilun tunnin mittaisen lenkin Nuuksion lounaisosien polkuja. Matkaksi tulee noin 8 km. Vauhti pidetään maltillisena ja aloittelijoillekin sopivana. 

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella. Lenkille otetaan 10 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. (Lomake sulkeutuu kun lenkki on täynnä). Mikäli et pääse osallistumaan muista perua osallistumisesi ilmoittamalla ohjaajalle: jaakko@kallio.org 


POLKUJUOKSU SYKSYLLÄ 2018


Helsingin Latu järjestää myös syyskaudella Suomen Ladun jäsenyhdistysten jäsenille suunnattuja polkujuoksulenkkejä. Lenkit järjestetään pääasiassa Helsingissä, mutta voimme käydä katsastamassa myös Espoon ja Vantaan polkuja. Syksyn ohjelma ei ole vielä tarkentunut, mutta lenkeistä tulee tietoja tälle sivulle ja Helsingin Ladun Facebook-sivuille.
 

Lähde polkujuoksuohjaajaksi!
Suomen Latu kouluttaa polkujuoksuohjaajia päivän kestävillä kursseilla.
Ohjaajakurssilla opit ohjaamaan polkujuoksuryhmiä maastossa, ohjaamaan maastoon sopivaa juoksutekniikkaa, suunnittelemaan reittejä ja tuntemaan polkujuoksuvarusteiden ominaisuuksia.
Ohjaajakoulutus on tarkoitettu polkujuoksua jo pidempään harrastaneille, jotka haluavat ohjata polkujuoksuryhmiä.
Helsingin Latu maksaa koulutuksen polkujuoksulenkkejä ohjaamaan sitoutuville ja tarjoaa mukavaa ja asiantuntevaa seuraa lenkkien vetämiseen.

Seuraava kurssi Helsingissä on lauantaina 27.10.2018
Lisätietoa saat Suomen Ladun sivuilta https://www.suomenlatu.fi/ulkoile/lajit/polkujuoksu/kouluttaudu-ohjaajaksi.html


Helsingin Ladun ohjaajana toimimisesta voit kysyä toimistolta p. 0400-92696 tai ohjaajalta marjo.h.ojala(a)gmail.com.


 

Helsingin Latu järjestää kesäkaudella Suomen Ladun jäsenyhdistysten jäsenille suunnattuja polkujuoksulenkkejä. 

 

Lenkit järjestetään pääasiassa Helsingissä, mutta voimme toisinaan käydä katsastamassa myös Espoon ja Vantaan polkuja. Ohjaajien aikatauluista riippuen lenkkejä järjestetään yksi tai useampi viikossa ja lenkkien teema voi vaihdella lyhyestä aloittelijalenkistä vauhdikkaampaan tai pidempään lenkkiin, sekä lapsi + vanhempi -lenkkiin. Lenkit ovat tarkoitettu Suomen Ladun jäsenyhdistysten jäsenille. Aikataulut ja ilmoittautumiset tämän sivun kautta. Polkujuoksutoimintaan osallistuville tarjotaan muiden jäsenetujen lisäksi kauden aikana alennuksia Trailrun-tapahtumien osallistumismaksuista, niistä lisää tietoa lenkkien yhteydessä.

Lisätietoja lenkeistä ja Helsingin Ladun polkujuoksutoiminnasta saat parhaiten suoraan polkujuoksuohjaajiltamme: Marjo Ojala, marjo.h.ojala@gmail.com, p. 050-573 3227 ja Timo Salonen, tsalonen1@gmail.com p. 0400-510682

Lenkkien lähtöpaikka vaihtelee viikoittain. Päivitetty ohjelma löytyy aina tältä sivulta ja osittain myös Facebook-ryhmästä Polkujuoksu pääkaupunkiseutu.

Lue lisää polkujuoksusta


Lähde polkujuoksuohjaajaksi!

Suomen Latu kouluttaa uusia polkujuoksuohjaajia päivän kestävällä kurssilla.

Ohjaajakurssilla opit:

  • ohjaamaan polkujuoksuryhmiä maastossa
  • ohjaamaan maastoon sopivaa juoksutekniikkaa
  • suunnittelemaan eri tasoisia reittejä
  • tuntemaan polkujuoksuvarusteiden ominaisuuksia
  • pääset mukaan samanhenkiseen ryhmään, josta saat myös ideoita polkujuoksutoiminnan käynnistämiseen omalla paikkakunnallasi. Saat kurssilta polkujuoksuvarusteet!

Ohjaajakoulutus on tarkoitettu polkujuoksua jo pidempään harrastaneille, jotka haluavat ohjata polkujuoksuryhmiä.

Seuraavat ohjaajakurssit järjestetään keväällä 2018.

Lisätiedot, aikataulut ja ilmoittautuminen Suomen Ladun nettisivuilla.

Helsingin Latu maksaa koulutuksen polkujuoksulenkkejä vetämään
sitoutuville ja tarjoaa mukavaa ja asiantuntevaa seuraa lenkkien vetämiseen.

Kysy kursseista Helsingin Ladun toimistolta p. 0400-926 964 / Matti Niemelä tai toimisto(at)helsinginlatu.fi tai Helsingin Ladun polkujuoksutoiminnasta Marjo Ojalalta p. 050-573 3227 tai marjo.h.ojala(at)gmail.com