Polkujuoksu

Helsingin Ladun polkujuoksukausi 2019 on käynnissä, Polkujuoksukalenteri ja lenkkien tasoluokitukset löydät alapuolella olevasta tiedosto-osiosta. Kalenteri ja tasokuvaukset avautuvat omaan ikkunaan Exel-taulukkona, josta ne löytyvät omilta välilehdiltään.

Lenkkien ajankohdat, paikat ja sisältö voivat tarkentua kalenterissa olevista tiedoista. Avaamme ilmoittautumiset lenkeille tälle sivustolle aina erikseen. 

Lisätietoja lenkeisä ja polkujuoksutoiminnasta antaa polkujuoksujaoksen vetäjä Timo Salonen p.0400 510682, tsalonen(at)gmail.com. Kulloisestakin lenkistä lisätietoja antaa sen vastuuvetäjä, joka selviää tapahtumailmoituksesta.

POLKUJUOKSUKALENTERI SYKSY 2019

PDF-tiedostoHeLa PJ-kalenteri julkaisu nettiin.pdf (92 kB)
Polkujuoksukalenteri 2019

Polkujuoksulenkki 12+8=20km Paloheinässä la 30.11. klo 14.00

Kokoontumispaikka: Paloheinän ulkoilumajan (kahvilan) edessä (Pakilantie 124) http://palvelukartta.hel.fi/unit/41518 

Lenkki on kaksi osainen, jossa ensin juostaan n. 12 km looppi joka päätyy Paloheinään ja halukkaat voivat lähteä vielä toiselle n. 8 km loopille jonka päätteeksi Paloheinään. Voit siis halutessasi juosta vain tuon 12 km lenkin tai molemmat (12+8) lenkit. 

Ryhmässä mennään n 9 min/km keskivauhtia, mutta niin että vetäjän tahti on aina hitaampi kuin hitaimman osallistujan. Lenkki soveltuu esim. Helsingin Ladun lenkeillä käyneille. Rohkeasti mukaan nauttimaan Paloheinän metsistä mukavassa seurassa.

Ilmoittaudu ennakkoon alla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta. Ryhmän koko on rajattu, ennakkoilmoittauminen vaaditaan.

Lisätiedot harri.jantunen@gmail.com

TAPAHTUMA on TÄYNNÄ! Peruutuksien varalta seuraa tilannetta tällä sivustolla. Jos paikkoja vapautuu, ilmoittautuminen aukeaa uudelleen.


Lähde polkujuoksuohjaajaksi!

Suomen Latu kouluttaa uusia polkujuoksuohjaajia päivän kestävällä kurssilla.

Ohjaajakurssilla opit:

  • ohjaamaan polkujuoksuryhmiä maastossa
  • ohjaamaan maastoon sopivaa juoksutekniikkaa
  • suunnittelemaan eri tasoisia reittejä
  • tuntemaan polkujuoksuvarusteiden ominaisuuksia
  • pääset mukaan samanhenkiseen ryhmään, josta saat myös ideoita polkujuoksutoiminnan käynnistämiseen omalla paikkakunnallasi. Saat kurssilta polkujuoksuvarusteet!

Ohjaajakoulutus on tarkoitettu polkujuoksua jo pidempään harrastaneille, jotka haluavat ohjata polkujuoksuryhmiä.

Seuraavat ohjaajakurssit järjestetään syyskuussa 2019.

Lisätiedot, aikataulut ja ilmoittautuminen Suomen Ladun nettisivuilla.

Helsingin Latu maksaa koulutuksen polkujuoksulenkkejä vetämään
sitoutuville ja tarjoaa mukavaa ja asiantuntevaa seuraa lenkkien vetämiseen.

Kysy kursseista Helsingin Ladun toimistolta p. 0400-926 964 / Matti Niemelä tai toimisto(at)helsinginlatu.fi tai Helsingin Ladun polkujuoksutoiminnasta Timo Saloselta tsalonen1@gmail.com tai +358400510682.