Pyöräily ja maastopyöräily

Maastopyöräily on uusimpia latulajeja, ja sen suosio kasvaa jatkuvasti. Maastopyörälenkeistä suurin osa on siili/etanavauhtisia ja sopivat kaikille maastopyöräilyä harrastaville, myös aloittelijoille. Lenkkien vaativuudesta kerrotaan aina kutsussa.

Kesäisin maastopyörälenkkejä on vedetty ainakin Maunulassa, Paloheinässä, Nuuksiossa, Sipoonkorvessa, Kopparnäsissa ja Lopen Melkuttimilla.

Maastopyörälenkeistä saat parhaiten tietoa Helsingin Ladun Facebook-sivuilta, koska ne toteutetaan hieman pop-up hengessä.

Talven fatbike-pyöräilyt Paloheinässä

Suomen Latu Paloheinän Hiihtopalvelut järjestää yhteistyössä Helsingin Latu ry:n kanssa Fatbike-lenkit kahtena lauantaina 9.2. ja 9.3. (jos lumitilanne sallii).

Kumpanakin päivänä järjestetään klo 11 alkaen aloittelijoiden maastolenkki, jonne voivat tulla kokeilemaan ensikertalaisetkin. Tarpeen vaatiessa jaamme kuskit pienryhmiin.

Yhteistyön myötä tarjoamme lenkit kaikille ilmaiseksi, olitpa Suomen Ladun jäsenjärjestön jäsen tai et. Päivän aikana lisätietoa Helsingin Ladun jäsenyydestä ja toiminnasta. Mukaan lenkille saavat osallistua kaikki omilla (maasto)pyörillä tai fatbikeilla (kypäräpakko). Mukava yhteinen lenkki talvisessa metsässä kaikista tärkeintä. Varaathan mukaasi säänmukaisen vaatetuksen, lämmintä juomaa ja mahdollisesti hieman evästä.

Suomen Latu Paloheinän Hiihtopalvelut tarjoaa lenkin ajaksi Fatbikeja 15e/pyörä hintaan. Varaathan pyöräsi sähköpostitse paloheina@suomenlatu.fi. Ilmoitathan varatessasi nimesi ja pituutesi.Kesäkauden 2019 suunnittelu on käynnissä. Keskiviikkolenkkejä pyritään jatkamaan ja myös retkiä on suunnitteilla. Pyrimme järjestämään myös lajiin tutustumista uusille harrastajille.


 

 

Peruutusehdot

  • Helsingin Ladun maksullisiin retkiin ja tapahtumiin:
  • peruutus kuluitta viimeistään 28 vrk ennen tapahtumaa
  • myöhemmin kuin 28 vrk, mutta viimeistään 21 vrk ennen lähtöä, veloitetaan toimistokulut 20 €
    myöhemmin kuin 21 vrk, mutta viimeistään 48 tuntia ennen matkan alkua, peritään 50% hinnasta ellei saada tilalle uutta henkilöä
    myöhemmin kuin 48 tuntia ennen lähtöä tai jos osallistuja ei saavu ajoissa lähtöpaikalle myöhästyen matkasta tai peruuttamattomasta poissaolosta on järjestäjällä oikeus pidättää koko matkan hinta.
    Sairastapauksissa maksut palautetaan vähennettynä toimistokuluilla 20 €, sairauden varmistava lääkärintodistus on toimitettava Helsingin Ladun toiminnanjohtajalle