Pyöräily ja maastopyöräily

Maastopyöräily on uusimpia latulajeja, ja sen suosio kasvaa jatkuvasti. Maastopyörälenkeistä suurin osa on siili/etanavauhtisia ja sopivat kaikille maastopyöräilyä harrastaville, myös aloittelijoille. Lenkkien vaativuudesta kerrotaan aina kutsussa.

Kesäisin maastopyörälenkkejä on vedetty ainakin Maunulassa, Paloheinässä, Nuuksiossa, Sipoonkorvessa, Kopparnäsissa ja Lopen Melkuttimilla.

Maastopyörälenkeistä saat parhaiten tietoa Helsingin Ladun Facebook-sivuilta, koska ne toteutetaan hieman pop-up hengessä.

Helsingin Ladun maastopyöräily tutuksi –kurssit
Paloheinässä la 11.5.


Helsingin Latu järjestää 2 kpl maastopyöräily tutuksi –kurssia kokoontumispaikkana Paloheinän Suomen Ladun hiihtomaja lauantaina 11.5. keskiviikkona. Ensimmäinen kurssi on klo 11.00-13.00 ja toinen klo 14.00-16.00.
Suomen Latu Oittaa ja Paloheinä tuo kursseille laadukkaita Cuben maastopyöriä, jotka mahdollistavat lajiin tutustumisen myös heille, joilla ei vielä ole omaa maastopyörää.

Maastopyöräily tutuksi on 2 tunnin mittainen ohjattu lajitutustuminen. Osallistujien käytössä on 10 laadukasta CUBE-maastopyörää. Kurssi on suunnattu aikuisille. Kurssille voi osallistua myös omalla maastopyörällä, kurssimaksu on sama, 15 €. Omalla pyörällä osallistuvilla tulee olla oma kypärä, lainapyörän mukana on kypärä.
Maksimi osallistujamäärä on 18 henkeä per kurssi.
Jos tulet vuokrapyörällä, ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella ja kerro kumpi aika sinulle sopii. Omalla pyörällä tulevat ilmoittauvat sähköpostilla toimisto@helsinginlatu.fi. Kerro silloinkin, kumpaan ryhmään tulet. Maksa kurssimaksu 15 euroa vahvistuksen saatuasi Helsingin Ladun tilille FI96 1262 3000 1057 05, viite 8277. Lisätiedot Matti Niemelä p. 0400-926 964.

 

Maastopyöräkurssi 11.5. klo 11.00

Ilmoittaudu maastopyöräkurssille 11.5. klo 14.00

 

 


 

 

Peruutusehdot

  • Helsingin Ladun maksullisiin retkiin ja tapahtumiin:
  • peruutus kuluitta viimeistään 28 vrk ennen tapahtumaa
  • myöhemmin kuin 28 vrk, mutta viimeistään 21 vrk ennen lähtöä, veloitetaan toimistokulut 20 €
    myöhemmin kuin 21 vrk, mutta viimeistään 48 tuntia ennen matkan alkua, peritään 50% hinnasta ellei saada tilalle uutta henkilöä
    myöhemmin kuin 48 tuntia ennen lähtöä tai jos osallistuja ei saavu ajoissa lähtöpaikalle myöhästyen matkasta tai peruuttamattomasta poissaolosta on järjestäjällä oikeus pidättää koko matkan hinta.
    Sairastapauksissa maksut palautetaan vähennettynä toimistokuluilla 20 €, sairauden varmistava lääkärintodistus on toimitettava Helsingin Ladun toiminnanjohtajalle