Reppuretket

kuva Hanna Matero

Päiväretket eli reppuretket sopivat kaikille, jotka haluavat tutustua pääkaupunkiseudun retkeilykohteisiin ja viettää aikaa leppoisissa merkeissä luonnon helmassa. Retkillä kierretään ohjaajan johdolla kiva lenkki pysähtyen sopivin väliajoin nauttimaan eväistä ja retkikohteesta.

Reppuretket järjestää Helsingin Latu ja ne ovat avoimia kaikille. Patikkaretket järjestää Friskis&Svettis Helsinki. Ne ovat avoimia Helsingin Ladun ja Friskis&Svettiksen jäsenille.

Retkelle tarvitset mukaan sään mukaisen vaatetuksen, hyvät jalkineet, retkieväät ja juomapullon. Retket ovat maksuttomia, kaikille avoimia ja ne järjestetään säällä kuin säällä.

Lisätietoja retkistä saat retkien ohjaajilta. Retkien lähtöpaikoille menevien bussien osalta lisätietoja löytyy reittioppaasta.

Ilmoittaudu reppuretkille ennakkoon tämän sivun kautta.
Jos et ehdi ilmoittautua, pääasia että tulet ulkoilemaan!

Perheille suunnattuja retkiä löydät myös osiosta Lapset ja perheet.

 


Reppuretki Vanhankaupungin pitkospuut ke 6.6.
Lähtö Arabiasta raitiovaunujen 6 ja 8 päätepysäkiltä klo 18.00. Käymme Lammassaaressa ja lintutorneilla. Retki päättyy samaan paikkaan. Lisätiedot ja ilmoittautumiset Osmo Ruokolainen p. 044-345 3162

Marjaretki Vaakkoilla su 5.8.
Kokoontuminen Vaakkoin eräkämpän pihassa klo 12.00 Huom! lehdessä oli väärä aika!  Lähdemme siitä opastetulle mustikanpoimintaretkelle lähimaastoihin. Ota mukaan säänkestävä vaatetus, marjakippoja, juotavaa ja evästä. Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella. Lisätiedot Osmo Ruokolainen p. 044-345 3162.

Reppuretki Oittaalta su 12.8.
Lähtö klo 10.30 Oittaan pysäköintialueelta (Kahvion P-paikka, Kunnarlantie 33-39, 02740 Espoo) Reitti: Oittaa-Sorlampi-Oittaa. Matka n. 12 km, isompia ja pienempiä polkuja pitkin. Retken kesto on noin 4 tuntia. Mukaan riittävästi juotavaa, eväät ja säänkestävä vaatetus. Lisätiedot ja ilmoittautuminen puhelimitse Osmo Ruokolainen p. 044-345 3162.
Oittaalle pääsee Espoon keskuksesta busseilla 86 ja 86H.

Runebergin pyöräretki la 18.8.
Huom! Runebergin pyöräretki on peruutettu vähäisen ilmoittautujamäärän vuoksi!

Ilmoittaudu retkille

*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.