Reppuretket

Päiväretket eli reppuretket sopivat kaikille, jotka haluavat tutustua pääkaupunkiseudun retkeilykohteisiin ja viettää aikaa leppoisissa merkeissä luonnon helmassa. Retkillä kierretään ohjaajan johdolla kiva lenkki pysähtyen sopivin väliajoin nauttimaan eväistä ja retkikohteesta.

Reppuretket järjestää Helsingin Latu ja ne ovat avoimia kaikille. Patikkaretket järjestää Friskis&Svettis Helsinki. Ne ovat avoimia Helsingin Ladun ja Friskis&Svettiksen jäsenille.

Retkelle tarvitset mukaan sään mukaisen vaatetuksen, hyvät jalkineet, retkieväät ja juomapullon. Retket ovat maksuttomia, kaikille avoimia ja ne järjestetään säällä kuin säällä.

Lisätietoja retkistä saat retkien ohjaajilta. Retkien lähtöpaikoille menevien bussien osalta lisätietoja löytyy reittioppaasta.

Ilmoittaudu reppuretkille ennakkoon tämän sivun kautta.
Jos et ehdi ilmoittautua, pääasia että tulet ulkoilemaan!

Perheille suunnattuja retkiä löydät myös osiosta Lapset ja perheet.

 


Reppuretki Petikossa la 28.10.
Lähtö klo 10.30 Petikon Ulkoilualueen parkkipaikalta (Vantaalla Martinlaakson ja Kehä III:n pohjoispuolella Tiilitietä Tallimäentielle) klo 10.30. ReittiPetikko-Serena-Petikko. Matka on noin 16 kilometriä. Ilmoittautumiset tälle ensimmäiselle Petikon retkelle vain puhelimitse vetäjälle Osmo Ruokolainen p. 044-345 3162.

Reppuretki Petikossa su 19.11.
Lähtö klo 10.30 Petikon Ulkoilualueen parkkipaikalta (Vantaalla Martinlaakson ja Kehä III:n pohjoispuolella Tiilitietä Tallimäentielle) klo 10.30. ReittiPetikko-Serena-Petikko. Matka on noin 16 kilometriä. Ilmoittautumiset alla olevalla lomakkeella.
 

Tontturetki Vaakkoilla su 26.11.
Perinteiselle tontturetkelle lähdetään Vaakkoin eräkämpän lähellä olevalta Vihdintien varren pysäköintialueelta (Saarijärven pohjoispuolella, sorakuoppa) klo 10.00. Bussilla 345 tulevia ollaan vastassa Mustasillan pysäkillä klo 9.50. Kuljemme n. 5 km reitin pitäen taukoa Kämmenlammen laavulla. Paluu eräkämpälle n. klo 13. Eräkämpällä on tarjolla riisipuuroa ja pullakahvit, joten retkimaksu on 5 euroa, käteisellä. Retken jälkeen on mahdollisuus saunoa ja uida. Saunamaksu jäseniltä on 3 euroa, ei-jäseniltä 6 euroa.
Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella.

Ilmoittaudu Tontturetkelle Vaakkoilla 26.11.2017

*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Ilmoittaudu retkille

*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.