Reppuretket

kuva Hanna Matero

Päiväretket eli reppuretket sopivat kaikille, jotka haluavat tutustua pääkaupunkiseudun retkeilykohteisiin ja viettää aikaa leppoisissa merkeissä luonnon helmassa. Retkillä kierretään ohjaajan johdolla kiva lenkki pysähtyen sopivin väliajoin nauttimaan eväistä ja retkikohteesta.

Reppuretket järjestää Helsingin Latu ja ne ovat avoimia kaikille. Patikkaretket järjestää Friskis&Svettis Helsinki. Ne ovat avoimia Helsingin Ladun ja Friskis&Svettiksen jäsenille.

Retkelle tarvitset mukaan sään mukaisen vaatetuksen, hyvät jalkineet, retkieväät ja juomapullon. Retket ovat maksuttomia, kaikille avoimia ja ne järjestetään säällä kuin säällä.

Lisätietoja retkistä saat retkien ohjaajilta. Retkien lähtöpaikoille menevien bussien osalta lisätietoja löytyy reittioppaasta.

Ilmoittaudu reppuretkille ennakkoon tämän sivun kautta.
Jos et ehdi ilmoittautua, pääasia että tulet ulkoilemaan!

Perheille suunnattuja retkiä löydät myös osiosta Lapset ja perheet.

 

Patikkaretki Tapaninkylässä su 10.3.
Lähtö klo 12 Pukinmäen aseman eteläpäästä, tapaaminen asemalaiturilla. Tutustutaan Tapaninkylän vanhaan asutukseen ja liikutaan luontopolkujen lisäksi asuinkaduilla. Evästauko pidetään Tapanilan Urheilukeskuksessa, jossa on myös avoinna MosaCafe. Vierailemme retken lopuksi Fallkullan kotieläintilalla. Retki päättyy Tapanilan asemalle. Retken pituus on noin 10 km, ohjaajana Marja.
Tämä on yhteistyökumppanimme Friskis&Svettiksen patikkaretki, johon Helsingin Ladun jäsenet ovat tervetulleita. Ei ilmoittautumista.

 

TAPAHTUMAPASSI-RETKET

Uudenmaan latualueen TAPAHTUMAPASSI-retket ja -tapahtumat 2019

Tule mukaan Uudenmaan latualueen yhteistapahtumiin, joita järjestetään neljä. Uudellamaalla toimii 23 latuyhdistystä ja niiden yhteistyöllä järjestetään yhteisiä tapahtumia, joissa voi tutustua muidenkin yhdistysten ulkoilijoihin.
Tapahtumiin osallistujien kesken arvotaan pieniä palkintoja. Pääpalkintona on 100 euron lahjakortti retkeilytarvikeliikkeeseen. Kolme merkintää tapahtumapassissa oikeuttaa osallistumaan pääpalkinnon arvontaan. Nähdään tapahtumissa!


LUMIKENKÄRETKI SOLVALLASSA
sunnuntaina 3.3.2019

Kokoontuminen klo 12.00 Solvallan/Haltian parkkipaikalla, Nuuksiontie 84, 02820 Espoo. Ota mukaan vettä, lämmintä juotavaa, eväitä ja sauvat. Paistamme myös makkaraa nuotiolla. Pakkasraja -15 oC. Retki kestää noin 3 tuntia. Mikäli ei ole tarpeeksi lunta, retki tehdään patikoiden. Kerro ilmoittautuessasi, tuletko omilla lumikengillä vai haluatko lainata järjestäjältä.  

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: Pekka Kinnunen, puh. 040 550 4010 tai pekka.kinnunen@espoonlatu.fi


LAJIKOKEILUJA OITTAAN ULKOILUKESKUKSESSA
lauantaina 25.5.2019

Pääsemme tutustumaan erilaisiin ulkoilulajeihin. Tarkemmat tiedot lähempänä tapahtuman ajankohtaa.

Lisätietoja: Keijo West, puh. 040 511 1122, keijo.west@kolumbus.fi


SUUNNISTUS HALTUUN -TAPAHTUMA VAAKKOILLA
lauantaina 3.8.2019

Kokoontuminen Vaakkoin ulkoilualueen parkkipaikalla (sorakuopan parkki Saarijärven pohjoispuolella) klo 11.00. Vaakkoin ulkoilualueelle on laadittu 2,5 ja 4 kilometrin suunnistusradat. Tapahtuman alussa pidetään suunnistustaitojen kertaus, käydään läpi tärkeimmät karttamerkit, kerrataan suunnan ottaminen kompassilla. Jos osallistuja tarvitsee opastusta suunnistustaitoonsa, kierretään rata ohjaajan kanssa kävellen pienryhmässä opetellen suunnistuksen perusasioita. Mikäli osaa jo varmasti suunnistaa, voi mennä yksin tai omalla porukalla omaan tahtiin.

Lisätietoja: Matti Niemelä, puh. 0400 926 964, toimisto@helsinginlatu.fi
Ilmoittautuminen avautuu näille sivuille.


PERHEIDEN METSÄRETKIPÄIVÄ NURMIJÄRVELLÄ
lauantaina 19.10.2019

Tarkemmat tiedot lähempänä tapahtuman ajankohtaa. 

Lisätietoja: Nurmijärven Latu, Keijo West, puh. 040 511 1122, keijo.west@kolumbus.fi