Teemaillat ja tapahtumat


Teemailtojen aiheina ovat muun muassa retkeily ja vaeltaminen, terveysliikunta, ulkoilualueet ja -reitit, valokuvaus ja kasvit.

Teemaillat ovat muutaman tunnin mittaisia tietoiskuja, luentoja tai muilla tavoilla aihetta esille tuovia tilaisuuksia. Teemailtoja toteutetaan osittain myös OK-Siviksen tuella.
 

Tapahtumiamme ovat mm. Muumipeikon talvirieha Maunulan majalla, Retkeilykauden avajaiset Vaakkoilla ja Nuku yö ulkona. Myös Uudenmaan latualueen yhteisistä tapahtumista on tietoa tällä sivulla.
 

to 4.2. Teemailta: Äkäslompolon alue kesäretkeilykohteena

Teemailta on peruutettu!

Illan pitäjä Kalle Eerola kirjoittaa aiheesta jutun seuraavaan Latu&Polku -lehteen.

Äkäslompoloa ja Ylläksen seutua mainostetaan latuhiihtäjien paratiisina. Sitä se onkin monelle, mutta kesäkohteena seutu on useille tuntemattomampi. Äkäslompolon alue tarjoaa kesäretkeilijälle monipuolisia vaihtoehtoja – merkattuja polkuja niin kulkijoille kuin pyöräilijöille, omatoimikulkijoille mielenkiintoisia retkikohteita, kauniita luontokohteita, hyviä taukopaikkoja, kalastusmahdollisuuksia, marjastusmahdollisuuksia.

Kalle Eerola on käynyt seutukunnalla vuosikymmenten aikana runsaat 100 kertaa, ja kertoo Maunula-talolla lisää alueesta kuvien kera. Tilaisuus pidetään Metsäpurosalissa torstaina 4.2. klo 17.30-19. Tervetuloa kuuntelemaan! Tapahtuma on avoin kaikille.

PS. Tarvitsemme muutamia reippaita vapaaehtoisia järjestelemään istuimia ja siistimään tilan ennen ja jälkeen luennon. Tulisitko avuksi? Ota yhteys toimisto@helsinginlatu.fi.

 

su 7.2. Muumipeikon talvirieha

Muumipeikon talvirieha on tältä vuodelta valitettavasti peruutettu, järjestämme
viikonlopuksi Muumipolun Maunulan ulkoilumajalta