Yön yli retket / vaellukset

HUOM. Koronaviruksen vuoksi kesän vaellukset ja yön yli retket on peruttu lukuunottamatta Nuuksion vaellusta, joka on täynnä. Pahoittelemme! Retkimaksut palautetaan ilmoittautuneille.

Suomen luonto tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia ympärivuotiseen retkeilyyn. Eri vuodenajat tuovat retkille omat kiehtovat erityispiirteensä. Kesän ja syksyn vaellukset vaihtuvat talven tullen hiihtoretkiin, kevättä kohti mennessä puolestaan hohtavat hanget vetävät puoleensa kuin magneetti.

Teemme retkiä Etelä-Suomen kansallispuistoihin, Lappiin suuntautuvia vaelluksia ja päiväretkiviikkoja.

Helsingin Ladun retkillä on voimassa Suomen Ladun OP tapaturmavakuutus, mutta suosittelemme osallistujille omaa matka/tapaturmavakuutusta. Lue lisää Suomen Ladun vakuutuksesta.

Retki Ahmanhiihtoon Kolille to 11.3. – su 14.3.2020


Ahmanhiihto hiihdetään Kolin upeissa maisemissa. Tapahtuma on talven kohokohta kuntohiihtäjille ja kiireettömän laturetken ystäville. Hyvin hoidetuista laduista, tunnelmallisista nuotiopaikoista ja taukopaikoista tunnetussa tapahtumassa perjantain ja lauantain hiihtomatkan voi valita itse. Koko reitin pituus on 53 km, Kopravaarasta Ahmovaaraan ja takaisin tulee n. 25 km, lyhyempiäkin latuja voi toki hiihdellä.

Retkimaksuun sisältyvät bussikuljetuksen lisäksi mm. seuraavat palvelut: suksien voitelut, juomaa ja evästä reitin varrella, Latu -retkivakuutus, kunniakirja, majoitus 3 vrk omilla liinavaatteilla, 3 x aamupalat, pe ja la päivällinen ja iltakahvit sekä pe ja la saunominen ja mahdollisuus avantouintiin. Retkelle lähdetään Kiasman tilausajopysäkiltä torstaina 11.3. klo. 16.00 ja paluu samaan paikkaan sunnuntaina 14.3. n. klo 16. Retkimaksu on 240 €.

Ilmoittautuminen poikkeuksellisesti puhelimitse Osmo Ruokoliselle p. 044-345 3162.
Maksa osallistumismaksu viimeistään 15.2. Helsingin Latu ja Polku tilille
FI96 1262 3000 1057 05, viite 7443, kiitos.


 

pe 12.3. - su 14.3.Talvinen retkeilyviikonloppu Evolla Rieskan kämpällä

Lähde viettämään retkeilyviikonloppua ja nauttimaan lumisista metsistä Padasjoen kunnassa sijaitsevalla Evon retkeilyalueella. Aluetta on ehdotettu uudeksi kansallispuistoksi.

Evolla voi ulkoilla hiihtäen, lumikenkäillen ja kävellen joko yksin tai porukassa.
Voit lainata Helsingin Ladulta lumikenkiä retken ajaksi.

Majoitumme Rieskan kämpällä, joka on yksi Evon vanhan kruununpuiston savottakämpistä, kohtuullisin mukavuuksin varusteltu. Rieska sijaitsee Evon retkeilyalueen kaakkoisosassa.

Mukaan tarvitset ulkoiluvarusteet, omat vuodevaatteet tai makuupussin, omat ruoat ja juomat.

Menemme Evolle kimppakyydeillä. Kun olet ilmoittautunut, laita meilillä tieto toimisto@helsinginlatu.fi, tarjoatko vai tarvitsetko kyytiä. Varaudu osallistumaan kimppakyydin kustannuksiin.

Lähtö pe iltapäivällä (kellonaika sovitaan kyydeittäin). Paluu Helsinkiin
sunnuntaina iltapäivällä.

Retkimaksu 60 € (lapset alle 15 v 30 €) sisältää majoituksen lisäksi yhdessä tehtävät aamupalat.
Ilmoittaudu ja maksa retkimaksu tästä linkistä: https://ssl.eventilla.com/talviretkievo


 

Peruutusehdot

Helsingin Ladun maksullisiin retkiin ja tapahtumiin:

Peruutus kuluitta viimeistään 28 vrk ennen tapahtumaa.

Myöhemmin kuin 28 vrk, mutta viimeistään 48 tuntia ennen tapahtuman alkua, peritään
50% tapahtuman hinnasta. Jos tilalle saadaan uusi osallistuja, maksu palautetaan vähennettynä toimistokululla 20 €.

Myöhemmin kuin 48 tuntia ennen lähtöä tai jos osallistuja ei saavu ajoissa lähtöpaikalle myöhästyen tapahtumasta tai peruuttamattomasta poissaolosta on järjestäjällä oikeus pidättää koko tapahtuman hinta.

Sairastapauksissa maksut palautetaan vähennettynä toimistokuluilla 20 €, sairauden varmistava lääkärintodistus on toimitettava Helsingin Ladun toiminnanjohtajalle

Niille retkille, joissa on erillinen varausmaksu, varausmaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Loppuerän suhteen noudatetaan ylläolevia peruutusehtoja.

Helsingin Latu pidättää oikeudet muutoksiin.

(päivitetty 2.3.2020)

DNT Betalningsfulmakt.jpg (575 kB)
Harri Ahosen luennolla 25.2 jaettu Norjan tunturitupien luottokorttimaksun täyttöohje

Helsingin Latu suosittelee kimppakyytejä käytettäessä kilometrikorvaukseksi 0,25 euroa / kilometri / auto.

Alla olevalla laskurilla, voit laskea korvauksen määrän.