Yön yli retket / vaellukset

Suomen luonto tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia ympärivuotiseen retkeilyyn. Eri vuodenajat tuovat retkille omat kiehtovat erityispiirteensä. Kesän ja syksyn vaellukset vaihtuvat talven tullen hiihtoretkiin, kevättä kohti mennessä puolestaan hohtavat hanget vetävät puoleensa kuin magneetti.

Teemme retkiä Etelä-Suomen kansallispuistoihin, Lappiin suuntautuvat vaellukset ja päiväretkiviikot.

Vuonna 2018 on ohjelmaan tulossa mm.:
- Viikonloppuretki Örön saarelle toukokuussa
- Vaelluksia Ruotsin Kungsledenillä Saltoluokta-Kvikkjok elokuussa
- Vaellus Salamajärven kansallispuistossa elokuussa
- Päiväretkiviikko Inarissa syyskyyssa
- Viikonloppuretki Torronsuon ja Liesjärven kansallispuistoihin syyskuussa

Osallistumme myös Nuku yö ulkona -tapahtumaan syyskuussa.

Tutustuthan myös retkien peruutusehtoihin.

 

Talvinen retkeilyviikonloppu Evolla pe 9.2. – su 11.2.2018
Huom! Lehdessä oli väärät päivämäärät!

Talvinen retkeilyviikonloppu Evolla pe 9.2. – su 11.2.2018
Lähdemme viettämään talviretkeilyn täyteistä viikonloppua ja nauttimaan lumisista metsistä Padasjoen kunnassa sijaitsevalle Evon retkeilyalueelle. Alueella voi ulkoilla hiihtäen, lumikenkäillen ja kävellen joko yksin tai porukassa. Voit lainata Helsingin Ladulta lumikenkiä.
Majoitumme Rieskan kämpällä, joka on yksi Evon vanhan kruununpuiston savottakämpistä, nykyisin mukavuuksin varusteltu. Mukaan tarvitset ulkoiluvarusteet, omat vuodevaatteet tai makuupussin, omat ruoat ja juomat.
Menemme Evolle kimppakyydeillä. Lähtö pe iltapäivällä (kellonaika sovitaan kyydeittäin). Paluu Helsinkiin sunnuntaina iltapäivällä. Ilmoittautumiset helsinginlatu.fi-sivustolla/ Retket yön yli. Lisätiedot: Marjo Ojala p. 050-5733227
marjo.h.ojala@gmail.com. Maksa retkimaksu 60 € 1.2. mennessä, sisältää majoituksen, tilille FI96 1262 3000 1057 05, viite 7346.

Huom! Evon retki tuli täyteen ennätysnopeasti.

Voit ilmoittautua varasijalle sähköpostilla toimisto@helsinginlatu.fi

 

 

Retki Ahmanhiihtoon Kolille to 8.3. – su 11.3.2018

Ahmanhiihto hiihdetään Kolin upeissa maisemissa. Perjantaina ja lauantaina hiihtomatkan voi valita oman kunnon mukaan. Koko reitin pituus on 53 km. Lyhennetty reitti on 42 km. Kopravaarasta Ahmovaaraan ja takaisin tulee n. 25 km, lyhyempiäkin latuja voi hiihdellä. Retkimaksuun sisältyvät bussikuljetuksen lisäksi mm. seuraavat palvelut: suksien voitelut, juomaa ja evästä reitin varrella, Latu -retkivakuutus, kunniakirja, suksitarra, majoitus 3 vrk omilla liinavaatteilla, 3 x aamupalat, pe ja la päivällinen ja iltakahvit sekä pe ja la saunominen ja mahdollisuus avantouintiin. Retkelle lähdetään Kiasman tilausajopysäkiltä to 8.3.2018 klo. 16.00 ja paluu samaan paikkaan su 11.3.n. klo 16.
Ilmoittautuminen 15.2. mennessä puhelimitse Osmo Ruokolaiselle p. 044-345 3162. Osmolta saa myös lisätietoja retkestä ja hiihtoreiteistä. Retkimaksu 240 euroa maksetaan 15.2. mennessä Helsingin Ladun tilille Nordea FI96 1262 3000 1057 05. Käytä viitettä 7731.

                     

 

Peruutusehdot

  • Helsingin Ladun maksullisiin retkiin ja tapahtumiin:
  • peruutus kuluitta viimeistään 28 vrk ennen tapahtumaa
  • myöhemmin kuin 28 vrk, mutta viimeistään 21 vrk ennen lähtöä, veloitetaan toimistokulut 20 €
    myöhemmin kuin 21 vrk, mutta viimeistään 48 tuntia ennen matkan alkua, peritään 50% hinnasta ellei saada tilalle uutta henkilöä
    myöhemmin kuin 48 tuntia ennen lähtöä tai jos osallistuja ei saavu ajoissa lähtöpaikalle myöhästyen matkasta tai peruuttamattomasta poissaolosta on järjestäjällä oikeus pidättää koko matkan hinta.
    Sairastapauksissa maksut palautetaan vähennettynä toimistokuluilla 20 €, sairauden varmistava lääkärintodistus on toimitettava Helsingin Ladun toiminnanjohtajalle
DNT Betalningsfulmakt.jpg (575 kB)
Harri Ahosen luennolla 25.2 jaettu Norjan tunturitupien luottokorttimaksun täyttöohje

Helsingin Latu suosittelee kimppakyytejä käytettäessä kilometrikorvaukseksi 0,25 euroa / kilometri / auto.

Alla olevalla laskurilla, voit laskea korvauksen määrän.