Tule vapaaehtoiseksi

Helsingin Ladun oppaat vaihtoivat retkikuulumisia ja reittivinkkejä vapaaehtoisten virkistysillassa Vaakkoilla

Tervetuloa mukaan tekemään Helsingin Ladusta entistäkin houkuttelevampi ja innostavampi luonnossa liikkumisen yhteisö!

Helsingin Ladun aktiivitoimijana pääset tarjoamaan upeita ulkoiluelämyksiä muillekin. Hyvän mielen ja uusien kokemusten lisäksi saat latulaisten tuen ja uusia ystäviä. Sinulla on mahdollisuus hyödyntää osaamistasi monenlaisissa tehtävissä ja hankkia myös lisäkoulutusta erilaisten latuaktiviteettien ohjaamiseen.

Helsingin Latu on Suomen suurin latuyhdistys. Latulaisia on jo 7000 jäsentä. Heistä lähes 100 toimii yhdistyksessä erilaisissa vapaaehtoistehtävissä. Tutustu muutamaan vapaaehtoiseemme!

Etsimme jatkuvasti Helsingin Ladun aktiiviseen porukkaan lisää vapaaehtoistoimijoita, mm. lasten ja aikuisten ryhmien ja retkien ohjaajia ja apuohjaajia, tapahtumien järjestelijöitä, some-päivittäjiä, kahvinkeittäjiä, majojen huoltajia, lehtijuttujen kirjoittajia jne. 

Vapaaehtoistehtävien kirjo on yhtä monipuolinen kuin yhdistyksemmekin - jokaiselle löytyy varmasti sopiva tehtävä! Tehtävien kesto vaihtelee, voit valita osallistumisesi omien aikataulujesi mukaan. Joitakin tehtäviä voi tehdä myös kotoa käsin. Vapaaehtoiseksi voi tulla yksin tai yhdessä ystävien tai perheen kanssa.

 Vapaaehtoisena saat:

- koulutuksen tehtävääsi
- yhteisön tuen ja uusia ystäviä
- talkoolaisten virkistyspäiviä
- työkokemusta ja mahdollisuuden verkottua eri toimijoiden kanssa
- kahvitarjoilut tehtävissä ollessasi
- työasun
- hyvän mielen ja uusia kokemuksia

Koulutamme vapaaehtoisiamme esimerkiksi Suomen Ladun opaskursseilla, lasten toiminnan ohjaajakursseilla, lajiohjaajakursseilla kuten lumikenkäohjaajiksi jne.

Kysy lisää toiminnanjohtaja Matti Niemelältä, toimisto (at) helsinginlatu.fi


Vapaaehtoisjaos kehittää Helsingin Ladun vapaaehtoistoimintaa, ohjaajien koulutuksia ja järjestää yhteisiä tapahtumia ja virkistystä vapaaehtoisille. Kehitämme myös viestintää ja ohjeistusta. Tutustu vapaaehtoisjaoksen toimintaan!

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi

*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

ENSIAPUTAITOJEN KERTAUSILTA tiistaina 3.10.

Vapaaehtoisille oppaille ja ohjaajille suunnattu ensiaputaitojen kertausilta Maunulassa klo 18 alkaen, kesto noin kaksi tuntia. Harjoitellaan perusensiaputaitoja kuten sairaskohtausten, haavojen, palovammojen ym. ensiapua ulkona luonnossa, huonolla säällä tarvittaessa sisällä. Harjoitus on ilmainen ja avoin kaikille Helsingin Ladun vapaaehtoisille riippumatta siitä, onko ensiapukurssi voimassa vai ei. Iltaan mahtuu parikymmentä osallistujaa, ilmoittaudu mukaan ao. lomakkeella.

Illan ohjaa SPR Tapiolan osaston ensiapuryhmä. Lisätiedot Virva Niissalo, p. 050 379 2879.

Ilmoittaudu ensiaputaitojen kertausiltaan 3.10.

TUTUSTU TOIMINTAAN-INFO JA VAPAAEHTOISTEN TAPAAMINEN 23.8.2017

Uusien ja vanhojen vapaaehtoisten tapaaminen Maunulan majalla keskiviikkona 23.8. klo 18-19.30. Vaihdetaan kuulumisia ja kerrotaan loppuvuoden toiminnasta sekä Helsingin Ladusta ylipäätään, ehkä pohditaan jo hieman seuraavankin vuoden ohjelmaa. Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat!

VIRKISTYSPÄIVÄ lauantaina 11.11. (vapaaehtoisjaos)

Kaikille vapaaehtoisillemme suunnattu virkistyspäivä lauantaina 11.11. Varaa iltapäivä kalenteristasi, lisätietoa tulossa!