Vapaaehtoistoiminta

Vapaaehtoisten virkistys- ja koulutusilta 10.4.

Kaikkien Helsingin Ladun vapaaehtoisten yhteinen koulutus- ja virkistysilta Rastilan kartanolla. Tarjolla saunomista, ruokailua ja vapaaehtoistoiminnan kehittämistä yhdessä.

Kutsu on lähetetty sähköpostilla kaikille toiminnassa mukana oleville vapaaehtoisille, ilmoittauduthan toimiston osoitteeseen 25.3. mennessä. Jos et jostain syystä ole saanut kutsua, ole yhteydessä Mattiin toimistolla p. 0400 926 964. 

Tervetuloa!


 

Helsingin Ladun oppaat vaihtoivat retkikuulumisia ja reittivinkkejä vapaaehtoisten virkistysillassa Vaakkoilla

Tervetuloa mukaan tekemään Helsingin Ladusta entistäkin houkuttelevampi ja innostavampi luonnossa liikkumisen yhteisö!

Helsingin Ladun aktiivitoimijana pääset tarjoamaan upeita ulkoiluelämyksiä muillekin. Hyvän mielen ja uusien kokemusten lisäksi saat latulaisten tuen ja uusia ystäviä. Sinulla on mahdollisuus hyödyntää osaamistasi monenlaisissa tehtävissä ja hankkia myös lisäkoulutusta erilaisten latuaktiviteettien ohjaamiseen.

Helsingin Latu on Suomen suurin latuyhdistys. Latulaisia on jo 7000 jäsentä. Heistä lähes 100 toimii yhdistyksessä erilaisissa vapaaehtoistehtävissä. Tutustu muutamaan vapaaehtoiseemme!

Etsimme jatkuvasti Helsingin Ladun aktiiviseen porukkaan lisää vapaaehtoistoimijoita, mm. lasten ja aikuisten ryhmien ja retkien ohjaajia ja apuohjaajia, tapahtumien järjestelijöitä, some-päivittäjiä, kahvinkeittäjiä, majojen huoltajia, lehtijuttujen kirjoittajia jne.

Vapaaehtoistehtävien kirjo on yhtä monipuolinen kuin yhdistyksemmekin - jokaiselle löytyy varmasti sopiva tehtävä! Tehtävien kesto vaihtelee, voit valita osallistumisesi omien aikataulujesi mukaan. Joitakin tehtäviä voi tehdä myös kotoa käsin. Vapaaehtoiseksi voi tulla yksin tai yhdessä ystävien tai perheen kanssa.

 Vapaaehtoisena saat:

- koulutuksen tehtävääsi
- yhteisön tuen ja uusia ystäviä
- talkoolaisten virkistyspäiviä
- työkokemusta ja mahdollisuuden verkottua eri toimijoiden kanssa
- kahvitarjoilut tehtävissä ollessasi
- hyvän mielen ja uusia kokemuksia

Koulutamme vapaaehtoisiamme esimerkiksi Suomen Ladun opaskursseilla, lasten toiminnan ohjaajakursseilla, lajiohjaajakursseilla kuten lumikenkäohjaajiksi jne.

Kysy lisää toiminnanjohtaja Matti Niemelältä, toimisto (at) helsinginlatu.fi


Vapaaehtoisjaos kehittää Helsingin Ladun vapaaehtoistoimintaa, ohjaajien koulutuksia ja järjestää yhteisiä tapahtumia ja virkistystä vapaaehtoisille. Kehitämme myös viestintää ja ohjeistusta. Tutustu vapaaehtoisjaoksen toimintaan!

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi

*
*
*

Lähettämällä tietosi ilmoittaudut samalla Helsingin Ladun vapaaehtoisrekisteriin. Tutustu rekisteri- ja tietosuojaselosteeseen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.