Vapaaehtoisjaos

Vapaaehtoisten virkistysilta keskiviikkona 20.11.

Kiitos panoksestasi Helsingin Ladun toiminnassa. Haluamme tarjota sinulle kiitokseksi mukavan illan viihdyttävässä seurassa!

Klo 17 alkaen kokoonnumme yhdessä syömään Vapianoon Mikonkadulle, josta siirrymme kuuntelemaan Puhekupla-tilaisuutta Savoy-teatteriin klo 19.

Kuvaus tapahtumasta:
Tule mukaan inspiroitumaan, kun tosielämän heittäytyjät, viimeinen ristiretkeläinen Arman Alizad ja löytöretkeilijä Pata Degerman, avaavat kokemuksiaan ja tarjoavat sinulle ajatuksia sekä elämyksiä uudessa Puhekupla-tapahtumassa. 

Olemme varanneet tapahtumaan 30 paikkaa. Tarjoamme liput ja ruoat, jokainen voi ostaa itse haluamansa juomat. Tilamme syötävät etukäteen, ilmoitathan mahdollisista ruokarajoitteista.

Ilmoittaudu ao. lomakkeen kautta, tervetuloa mukaan viettämään kiva ilta!

Ilmoittaudu virkistysiltaan 20.11.

Tilaisuus on täynnä, mutta voi ilmoittautua jonoon sähköpostitse toimisto@helsinginlatu.fi.


Vapaaehtoisjaoksemme kehittää vapaaehtoistoimintaa, ohjaajien koulutuksia ja järjestää yhteisiä tapahtumia ja virkistystä vapaaehtoisille. Kehitämme myös viestintää ja ohjeistusta. 

Olemme koostaneet Vapaaehtoisen käsikirjan, joka toimii ohjeistuksena Helsingin Ladun uusille ja vanhoillekin vapaaehtoisille. Järjestämme vapaaehtoisten tapaamisia sekä koulutus- ja virkistysiltoja.

Lähetämme vapaaehtoisille uutiskirjeen 3-4 kertaa vuodessa, ja tiedotamme tapahtumista sähköpostitse. Vapaaehtoisjaoksen vastuuvetäjänä toimii Kati Hartikainen, kati.hartikainen (at) outlook.com.

 

Hyödyllistä tietoa vapaaehtoisille

PDF-tiedostoRetkeilyjaos, retkioppaana toimiminen 2017.pdf (1.1 MB)
Tuntematon tiedostomuotoTurvallisuussuunnitelma-pohja-2019.odt (39 kB)
PDF-tiedostovapaaehtoisen käsikirja .pdf (721 kB)
PDF-tiedostotietosuojarekisteri-tietojen-kasittely.pdf (60 kB)
Ohje osallistujien tietojen käsittelyyn Helsingin Ladun tapahtumissa
PDF-tiedostoKulukorvausperiaatteet.pdf (57 kB)

Tapahtumien osallistujien tilastointi

Tilastoimme tapahtumien osallistujamäärät toimintakertomusta varten. Retken tai tapahtuman ohjaaja, voit syöttää tiedot tämän lomakkeen kautta.

Tietosuojaohjeistus Helsingin Ladun vapaaehtoisille oppaille ja ohjaajille.

  • Osallistujat ilmoittautuvat retkille tai tapahtumiin Helsingin Ladun nettisivuilla tai suullisesti. Keräämme yleensä osallistujilta nimen, puhelinnumeron ja sähköpostin, joissakin tapahtumissa myös muita tietoja.
  • Tiedot menevät sähköpostilla tai suullisesti toimistoon ja tapahtuman ohjaajille. Riippuen miten sovitaan, joko toiminnanjohtaja tai tapahtuman vetäjä ylläpitää listaa tapahtuman osallistujista.
  • Jos retken järjestelyt vaativat, voit ohjaajana lähettää osallistujien tietoja ennen tapahtumaa ulkopuolisille palveluntuottajille esim. retken majoituspaikkaan.
  • Ennen retkeä voit tarvittaessa jakaa henkilöiden yhteystietoja muille osallistujille esimerkiksi kimppakyytiä tai telttaparien muodostamista varten. Huomaathan, että tietojen jakamisesta muille tulee mainita kyseisen retken tapahtumatiedoissa.
  • Pidä osallistujalista mukana retkellä / tapahtumassa läsnäolijoiden tarkistusta varten.
  • Retken tai tapahtuman jälkeen sinun tulee ohjaajana hävittää kaikki tapahtumakohtaiset henkilötiedot (paperitulosteet, excel-tiedostot, nettisivujen lomakkeiden tyhjentäminen). Toiminnanjohtaja säilyttää kirjanpitoa ja arkistointia varten tarvittavat tiedot.

Jos ohjeesta on jotain kysyttävää, ota yhteyttä Virva Niissaloon virva.niissalo (at) iki.fi. Kiitos!

- Vapaaehtoisjaos / johtokunta

Vapaaehtoisten virkistysillassa Vaakkoilla kokeiltiin mm. erimallisten nuotioiden tekemistä.