Tule päivystäjäksi

Vaakkoin kesäpäivystäjät helpottavat jäsenten käyntiä kämpällä.

Vietä kesäpäivä tai viikonloppu Vaakkoilla

Vaakkoin eräkämpälle järjestetään kesäksi päivystys vapaaehtoisten talkoolaisten voimin. Päivystäjät helpottavat jäsenten käyntiä kämpällä. Viikonlopun ja keskiviikon alkavat kesäkuun alusta 2019 ja ne jatkuvat elokuun lopulle. Keskiviikkopäivystykset alkavat kesäkuun alusta ja jatkuvat elokuun loppuun asti. Keskiviikkoisin päivystys on klo 18.00 - 21.00. Viikonloppuisin päivystys on lauantaiaamusta klo 10.00 alkaen sunnuntai-iltaan klo 18.00 asti.

Päivystäjä avaa ovet, aloittaa saunan lämmityksen ja opastaa käyttäjiä kämpän käytössä, saunan siivouksesta ja kämpän siisteydestä huolehtimisessa. Päivystäjänä pääsee viettämään ikimuistoisia hetkiä Vaakkoin maisemissa. Päivystäjäksi voi ilmoittautua yksin tai yhdessä ystävän kanssa.

Päivystäjille järjestetään koulutus Vaakkoilla toukokuussa 2019. Koulutuksessa esitellään tilat ja käydään läpi päivystäjien tehtävät.
 

Ilmoittaudu päivystäjäksi toimistolle tai kämpän isännille:

toimisto p 0400-926 964 toimisto(at)helsinginlatu.fi
Marja-Liisa Niiranen p. 050 583 3846
Reijo Liimatainen p. 040-8366452

 

Ilmoittaudu päivystäjäksi

Päivystäjien perehdytys 25.5. Vaakkoilla
 

Oletko jo ilmoittautunut kesäpäivystäjäksi tai oletko kiinnostunut päivystäjänä toimimisesta tulevaisuudessa. Vaakkoin isännät esittelevät kämpän ja saunan tilat, käydään läpi turvallisuusasioita ja päivystäjän toimenkuva. Perehdytys alkaa klo 11.00 kämpällä. Mustasillan pysäkiltä noudetaan bussilta, joka tulee n. klo 10.50 pysäkille.
 

Laavulauantai 8.6.

Etkö ole vielä käynyt Vaakkoilla? Tule tutustumaan eräkämppään lauantaina 8.6. Kello 11.00 lähtee ohjattu retki Kämmenlammen laavulle, retki n. 4-5 km. Ota mukaan juotavaa, eväät ja säänkestävä varustus. Teemme tulet laavulle, joten siellä on tilaisuus vaikka makkaranpaistoon.