Koronaviruksen vaikutukset kesän toimintaan (päivitetty 28.5.)

28.5.2020


Johtokunta kokoontui tiistaina 26.5. ja vahvisti toiminnan linjaukset kesän ajalle. Voit lukea ajankohtaiset tiedot tästä.

HUOM. Nämä ohjeet ja linjaukset ovat voimassa toistaiseksi, ja niitä voidaan muuttaa tarvittaessa. Seuraathan tiedotustamme.

Kerrothan muutoksista myös retkikaverillesi! Lisätietoa saat tarvittaessa toimistolta, toimisto (at) helsinginlatu.fi tai 0400 926 964.

Kesän toiminnan suuntaviivat 

Koronaviruksen takia on voimassa osallistumisrajoitteita ja suosituksia, jotka vaikuttavat kesäajan retkien järjestämiseen. Kannustamme jäseniämme ensisijaisesti omatoimiseen lähiretkeilyyn ja teimme sitä varten vinkkilistan eri kohteista ja muusta retkeilyyn liittyvästä. Tutustu monipuolisiin retkeilyvinkkeihin!

Epävarman tilanteen vuoksi joudumme valitettavasti peruuttamaan kesän bussiretket ja vaellukset. Suunnistus- ja retkikurssit on siirretty syyskuulle. Melontakurssi yhteistyössä Helsingin Kanoottiklubin kanssa toteutuu kesäkuun lopussa.

Joitakin ohjattuja lähiretkiä järjestetään rajatuilla osallistujamäärillä (max 20 henkeä). Niistä löydät tietoa Reppuretket-sivultaMuistathan ilmoittautua retkille etukäteen.

Keppijumppa ja lentopallo alkavat Maunulan majalla kesäkuun alussa. Lisätietoa lajisivuilla: Keppijumppa ja Lentopallo

Polkujuoksu alkaa kesäkuun alussa, ilmoittautumiset lenkeille normaaliin tapaan täällä.

Talviuimareille varataan kesälle viikottainen saunavuoro, jolla korvataan kevään peruuntuneita vuoroja. Vuorojen varaamisen onnistuminen riippuu siitä, ovatko Rastila Campingin saunat käytettävissä. Tieto asiasta saadaan lähiaikoina. Tiedotamme tästä kevätkaudella mukana olleille uimareille erikseen. Valitettavasti uusia uimareita ei mahdu mukaan kesän vuoroille, mutta uusi kausi alkaa syksyllä.

Vaakkoin kämppä

Vaakkoin kämppä on jäsenten käytössä normaalista poikkeavasti, vain ulkotilat ovat käytössä ja yleisiä saunavuoroja ei järjestetä. Tarkemmat ohjeet ja tiedot löydät Vaakkoin omalta sivulta

80-vuotisjuhlat siirtyvät

Päätimme epävarman tilanteen vuoksi siirtää lauantaille 5.9. suunnitellut 80-vuotisjuhlamme myöhempään ajankohtaan. Valitettavasti lehti ehti painoon ennen päätöstä, joten kesäkuun lehdessä juhlia vielä mainostetaan mutta ne siis siirtyvät. Tiedotamme uudesta päivästä myöhemmin. 

Ulkoillaan turvallisesti

Noudatamme retkillä ja tapahtumissa viranomaisohjeita ja suosituksia kokoontumisiin liittyen. Ethän tule sairaana ulkoilemaan! Teemme vielä erillisen ohjeen retkien osallistujille.

Muista myös Suomen Ladun vastuullisen ulkoilijan etiketti

 

Aurinkoista ulkoilukesää toivottaen

Johtokunta