AJANKOHTAISTA: Tiedote jäsenille syyskokoukseen liittyen

23.11.2020

Tiedote jäsenille maanantaina 23.11.

Helsingin Ladun ja Polun syyskokous pidetään keskiviikkona 25.11. klo 18. Uusien kokoontumisrajoitteiden vuoksi yhdistyksen hallitus on päättänyt, että kokoukseen voi osallistua myös etäyhteyden kautta. Myös äänestäminen etäyhteydellä on mahdollista.

Varsinainen kokouspaikka on edelleen Eiran aikuislukion juhlasali, Laivurinkatu 3. Koska tällä hetkellä maksimi osallistujamäärä yleisiin kokoontumisiin on 20 henkeä, suositamme ensisijaisesti etäosallistumista. Eiraan menevät paikalle kokouksen järjestäjät. Lisäksi paikalle voidaan ottaa kokoontumisrajoitusten puitteissa muita osallistujia, joille etäosallistuminen ei ole mahdollista.

Etäyhteys kokoukseen järjestetään Google Meetin kautta. Ilmoittautuneille lähetetään linkki etäkokoukseen sähköpostilla keskiviikkona aamupäivällä. Äänestyskäytäntö esitellään ja vahvistetaan kokouksen alussa.

Jotta kokousjärjestelyt sujuvat koronaohjeistusten ja muiden sääntöjen mukaisella tavalla, toivomme kaikilta kokoukseen osallistuvilta ilmoittautumista ennakkoon nettisivujemme kautta tiistai-iltaan klo 22 mennessä tai soittamalla toimiston numeroon 0400 926 964 tiistaihin klo 17 mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita nimesi ja jäsennumerosi ja kerro, osallistutko etäyhteydellä vai tuletko paikalle Eiran aikuislukiolle.

ILMOITTAUDU ENNAKKOON TÄMÄN LINKIN KAUTTA