Lapset ja perheet

Järjestämme perheretkiä erilaisilla teemoilla, ja kannustamme perheitä luontoon omatoimiretkeilemään. Seikkailevat perheet on Suomen Ladun uusi perheliikuntamuoto, jonka kautta perheet löytävät uutta yhteisöllisyyttä ja liikunnan iloa.

Seikkailevat perheet - perusta oma seikkailuheimo lähinaapurustoosi!

 

Haluaisitko perustaa oman seikkailuheimon lähinaapurustoon? Seikkailevat perheet -toiminta on aikuisten ja lasten yhteistä hauskaa ja kiireetöntä liikuntaa ja ulkoilua. Seikkailevissa perheissä kaikki osallistuvat, myös aikuiset. Tekemisen ohessa löydetään uusia ulkoilumahdollisuuksia omassa lähiympäristössä, toiset perheet tulevat tutuiksi ja koetaan uudenlaista yhteisöllisyyttä.

Seikkailupäällikkö - kuka tahansa innokas ja innostava aikuinen, haluaa ulkoilla oman lapsensa kanssa ja ohjata samalla myös muita

Seikkailevat perheet -heimo - Seikkailupäällikön johtama ryhmä aikuisia ja lapsia, haluavat yhdessä muiden kanssa löytää uusia tapoja ulkoilla. Heimon aikuiset voivat olla lasten vanhempia, isovanhempia tai vaikka kummeja. Jokainen heimo on omanlaisensa.

Tule kuulemaan, miten voit perustaa oman Seikkailevat perheet -heimon vaikka omaan lähinaapurustoon tai kaupunginosaan. Tunnin mittainen info on suunnattu aikuisille, jotka ovat kiinnostuneita toimimaan seikkailupäällikkönä ja kokoamaan oma heimon.

Seuraava SePe-info pidetään tiistaina 10.8.2021 klo 18 Teamsissa. Linkki tulee tälle sivulle lähempänä.

Infoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, eikä osallistuminen vielä sido toimintaan. Tule siis rohkeasti mukaan kuulemaan ja kysymään lisää!

Lisätietoa toiminnasta antaa Seikkailukummi Pia Niskanen, pia.niskanen68 (at) outlook.com tai p. 045-677 0435

Seikkailevat perheet -infomateriaali

PDF-tiedostoSePe-info 2021.pdf (792 kB)
Seikkailevat perheet - lue tästä miten voit lähteä seikkailupäälliköksi ja perustaa oman seikkailuheimon!