Lapset ja perheet

Helsingin Ladun lasten ja perheiden toimintaa ovat Muumiperheen retkeilykoulu ja hiihtokoulu, päiväretket ja teematapahtumat. Uutena toimintana aloitamme tänä syksynä Seikkailevat perheet -toimintaa. Tältä sivulta löydät tietoa ajankohtaisista tapahtumista. Suuri osa toiminnastamme on suunnattu sekä lapsille että vanhemmille, koska haluamme kannustaa perheitä yhteisiin luonto- ja retkeilyelämyksiin.


Haluaisitko ryhtyä Seikkailukummiksi?


Toivotko Helsinkiin iloista perheiden yhteistä toimintaa ulkona? Haluaisitko Helsingin Latuun uutta kipinää ja perheitä mukaan heidän omilla ehdoillaan? Oletko valmis tukemaan ryhmien syntymistä ja auttamaan eteenpäin?

 

Etsimme nyt Seikkailukummia toisen vapaaehtoisen kummin kaveriksi käynnistämään uutta Seikkailevat perheet -toimintaa. Kyse on Suomen Ladun uudesta toimintamuodosta, jossa innostetaan perheitä muodostamaan omia Seikkailevat perheet -heimoja ja liikkumaan luontoon.

Seikkailu voi tarkoittaa uusien paikkojen tai liikuntalajien löytämistä, luonnon tarjoamia yllätyksiä tai ihan vain omasta lähiympäristöstä löydettyjä uusia mahdollisuuksia mukavaan tekemiseen. Seikkailevat perheet eivät odota, että joku muu järjestää seikkailun vaan he tekevät sen itse!
Toimintaa järjestävät Seikkailupäälliköt, jotka ovat aikuisia vertaisohjaajia ja mukana toiminnassa oman lapsensa kanssa.

Vertaisohjaajien toimintaa tukee yhdistyksessä Seikkailukummi, joka auttaa koordinoinnissa mutta ei välttämättä itse osallistu toimintaan. Saat Seikkailukummina toimimiseen tukea meiltä sekä Suomen Ladun toimistolta, ja voit itse päättää paljonko haluat käyttää aikaa toimintaan.
Tutustu Seikkailukummin ja -päällikön käsikirjaan

Jos Seikkailukummiksi ryhtyminen kiinnostaa, ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Laita viesti toiminnanjohtajallemme Matille toimisto (at) helsinginlatu.fi tai Virvalle virva.niissalo (at) iki.fi niin palaamme asiaan.


Seikkailevat perheet -kiertuetapahtuma 17.10.

Olemme mukana Suomen Ladun Seikkailevat perheet -kiertueessa, tapahtuma tulee Maunulan majalle lauantaina 17.10. Tule ulkoilemaan ja tutustumaan Seikkailevat perheet -toimintaan! Toiminta soveltuu kaikenikäisille, mutta on suunnattu erityisesti alle 10-vuotiaille lapsille ja heidän lähipiirilleen. Lapset osallistuvat omien aikuistensa kanssa. 

Lisätietoa kiertuetapahtumasta tulossa lähiaikoina.