Lapset ja perheet

Helsingin Ladun lasten ja perheiden toimintaa ovat Muumiperheen retkeilykoulu ja hiihtokoulu, päiväretket ja teematapahtumat. Uutena toimintana aloitamme tänä syksynä Seikkailevat perheet -toimintaa. Tältä sivulta löydät tietoa ajankohtaisista tapahtumista. Suuri osa toiminnastamme on suunnattu sekä lapsille että vanhemmille, koska haluamme kannustaa perheitä yhteisiin luonto- ja retkeilyelämyksiin.


Seikkailevat perheet - hauskaa ulkoilua lähiluonnossa


Olemme käynnistämässä uutta Seikkailevat perheet -toimintaa. Seikkailevat perheet on aivan uusi perheliikunnan toimintamalli, jossa perheet saavat työkaluja koko perheen ulkoiluun ja liikuntaan osana Suomen ladun jäsenyhdistyksen toimintaa. Kohderyhmänä ovat alle 10-vuotiaat lapset ja heidän lähipiirinsä. Tärkeintä Seikkailevat perheet-toiminnassa on aikuisten ja lasten yhteinen hausta ja kiireetön liikunta ja ulkoilu.

Onko sinussa päällikköainesta?

Oletko innokas, innostava ja vastuullinen aikuinen, joka haluaa viettää oman tai muun läheisen lapsen kanssa aikaa luonnossa, oppia uusia ulkoilumuotoja ja tarjota saman mahdollisuuden myös muille? Jos vastasit kyllä, olet juuri oikea henkilö seikkailupäälliköksi!

Seikkailupäällikkönä otat vetovastuun heimon kokoontumisista (noin 5 kertaa tai muu sovittu määrä), ideoit heimolle sopivaa toimintaa tai suunnittelette sitä yhdessä sekä huolehdit, että toiminta on turvallista. 

Seikkailupäällikkönä toimiminen on vapaaehtoistoiminttaa, jota Suomen Latu tukee,

Jos olet kiinnostunut toimimaan seikkailupäällikkönä ja johtamaan seikkailuheimoa omalla lähialueellasi, ota yhteyttä Seikkailukummiimme Pia Niskaseen, pia.niskanen68@hotmail.com tai p. 045-677 0435