Pyöräily ja maastopyöräily

Etsimme innokkaita maastopyöräilijöitä! Olisiko sinulla kiinnostusta lähteä ohjaamaan helppoja maastopyörälenkkejä? Koulutamme sinut tarvittaessa, yksin ei tarvitse ohjata. Ota yhteyttä toimisto@helsinginlatu.fi jos kiinnostuit.

Maastopyörälenkeistä suurin osa on siili/etanavauhtisia ja sopivat kaikille maastopyöräilyä harrastaville, myös aloittelijoille. Lenkkien vaativuudesta kerrotaan aina kutsussa.

Maastopyöräily tutuksi-kurssi Maunulan ulkoilumajalla to 12.8.

 

Maastopyöräily tutuksi on kahden tunnin mittainen ohjattu lajitutustuminen. Osallistujien käyttöön varataan sopiva maastopyörä ja kypärä ja kurssilla käydään läpi maastopyörän ominaisuudet, perusasiat maastossa ajamisesta ja harjoitellaan turvallista ajamista. Kurssi pidetään yhteistyössä Roll Outdoorin kanssa.

Pyörän vuokraaville kokoontuminen Hotel Haaga Central Park, Nuijamiestentie 10, kello 17.00.
Kurssimaksu pyörävuokran kanssa on 40 euroa.

Jos osallistut omalla maastopyörällä, kurssimaksu on 10 euroa ja kokoontuminen Maunulan majalla, Metsäläåntie 9, klo 17.45

Ilmoittautumisen yhteydessä pyörän vuokraavilta kysytään myös pituus, jotta voit saada sinulle sopivan pyörän! Osallistujia otetaan 15 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu ja kurssimaksu tästä linkistä: https://ssl.eventilla.com/maastopyorailykurssi
Lisätiedot toimisto@helsinginlatu.fi

 

 

Maastopyöräilyn yhteislenkit elo-syyskuussa 2021

 

Tavoitteemme on aloittaa elokuussa parin viikon välein maastopyöräilyn yhteislenkit ja jatkaa niitä syksyyn. Yhteislenkit järjestetään Keskuspuistossa tai muualla pääkaupunkiseudulla ja voimme myös toteuttaa niitä yhteistyössä Uudenmaan latualueen muiden yhdistysten kanssa. Yhteislenkit ovat vaativuudeltaan suunnattu lajin aloittelijoille. Aikataulut tulevat tälle sivuille ja tiedotamme lenkeistä myös facebookissa.

Ensimmäinen yhteislenkki on suunniteltu lähteväksi Maunulan majalta torstaina 19.8.

Seuraavien lenkkien päivät ovat 2.9. ja 21.9, lähtöpaikat ovat vielä pohdinnassa.

Jos olet kokenut maastopyöräilijä ja haluat viedä harrastuksen ilosanomaa eteenpäin, tule mukaan lenkkien vetäjäksi! Ota yhteyttä elina.n.tonteri@gmail.com tai Helsingin Ladun ja Polun toimistoon.