Teemaillat ja tapahtumat

Teemailtojen aiheina ovat muun muassa retkeily ja vaeltaminen, terveysliikunta, ulkoilualueet ja -reitit, valokuvaus ja kasvit. Teemaillat ovat muutaman tunnin mittaisia tietoiskuja, luentoja tai muilla tavoilla aihetta esille tuovia tilaisuuksia. Teemailtoja toteutetaan osittain myös OK-Siviksen tuella.
 

Tapahtumiamme ovat mm. Muumipeikon talvirieha Maunulan majalla, Retkeilykauden avajaiset Vaakkoilla ja Nuku yö ulkona. 


 

Haluaisitko Vaakkoille viettämään lettuiltaa? 

Tule meille valokuvamalliksi - palkkioksi lettuja ja mukavaa illanviettoa!

Kuvaamme retkeilyaiheisia kuvia yhdistyksen markkinointia varten ja etsimme kuviin malliksi kaiken ikäisiä ja näköisiä jäseniämme puuhailemaan letunpaiston ja muun mukavan tekemisen parissa Vaakkoin kämpälle maanantaina 20.9. klo 16.30 - 19.00.

Pukeudu värikkäästi ja tule paikalle iloisena omana itsenäsi! Iltaan osallistuvilta edellytetään suostumusta kuvien käyttöön yhdistyksen nettisivuilla, sosiaalisessa mediassa ja jäsenlehdessä. Kuvat ottaa ammattivalokuvaaja, joka ohjeistaa osallistujia paikan päällä. 

Kaikki mallit saavat lettujen lisäksi Kupilkan spork-aterimen yhdistyksen logolla ja Suomen Ladun putkihuivin. Myös saunomaan voi jäädä kuvauksen jälkeen halutessaan, vuoroista sovitaan tilanteen mukaan.

Parasta on jos voit saapua omalla autolla ja mahdollisesti tarjota kyytiä latukaverillekin. Jos näyttää siltä että sää on huono, varaudumme siirtämään tilaisuuden tiistaille 21.9. Tiedotamme tästä ilmoittautuneille.

Vaakkoin kämppä sijaitsee Espoon ja Vihdin rajalla, osoite Kuikunläänintie 45.

 

Vielä mahtuisi pari miestä mukaan, ilmoittaudu alta. 

Ilmoittaudu lettuiltaan

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.


Haltin jäsenilta 14.10. Herttoniemessä

Tervetuloa Haltin jäseniltaan 14.10. Halti Herttoniemen Outletiin, Hitsaajankatu 14, 00780 Helsinki

Hyviä tarjouksia retkeilyvälineistä ja vaatteista. Ota mukaan jäsenkorttisi!