Teemaillat ja tapahtumat


Teemailtojen aiheina ovat muun muassa retkeily ja vaeltaminen, terveysliikunta, ulkoilualueet ja -reitit, valokuvaus ja kasvit.

Teemaillat ovat muutaman tunnin mittaisia tietoiskuja, luentoja tai muilla tavoilla aihetta esille tuovia tilaisuuksia. Teemailtoja toteutetaan osittain myös OK-Siviksen tuella.
 

Tapahtumiamme ovat mm. Muumipeikon talvirieha Maunulan majalla, Retkeilykauden avajaiset Vaakkoilla ja Nuku yö ulkona. Myös Uudenmaan latualueen yhteisistä tapahtumista on tietoa tällä sivulla.
 

ke 13.1. Tutustu toimintaan-ilta Maunulan majalla

Oletko vasta liittynyt Helsingin Ladun ja Polun jäseneksi? Tule kuulemaan lisää monipuolisesta toiminnastamme ja vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksista Maunulan ulkoilumajalle keskiviikkona 13.1. klo 18. Ei ilmoittautumista, tervetuloa!

Tutustu toimitaan-ilta on peruutettu kokoontumisrajoitusten takia!
Järjestämme illan maali-huhtikuussa.

to 4.2. Teemailta: Äkäslompolon alue kesäretkeilykohteena

Äkäslompoloa ja Ylläksen seutua mainostetaan latuhiihtäjien paratiisina. Sitä se onkin monelle, mutta kesäkohteena seutu on useille tuntemattomampi. Äkäslompolon alue tarjoaa kesäretkeilijälle monipuolisia vaihtoehtoja – merkattuja polkuja niin kulkijoille kuin pyöräilijöille, omatoimikulkijoille mielenkiintoisia retkikohteita, kauniita luontokohteita, hyviä taukopaikkoja, kalastusmahdollisuuksia, marjastusmahdollisuuksia.

Kalle Eerola on käynyt seutukunnalla vuosikymmenten aikana runsaat 100 kertaa, ja kertoo Maunula-talolla lisää alueesta kuvien kera. Tilaisuus pidetään Metsäpurosalissa torstaina 4.2. klo 17.30-19. Tervetuloa kuuntelemaan! Tapahtuma on avoin kaikille.

PS. Tarvitsemme muutamia reippaita vapaaehtoisia järjestelemään istuimia ja siistimään tilan ennen ja jälkeen luennon. Tulisitko avuksi? Ota yhteys toimisto@helsinginlatu.fi.

 

su 7.2. Muumipeikon talvirieha 

 

Muumipeikon talvirieha järjestetään Maunulan majalla perinteiseen tapaan helmikuun alussa.

Tervetuloa ulkoilemaan ja tapaamaan Muumia koko perheellä!
 

Tarkempi ohjelma tulee nettisivuillemme tammikuun aikana.