Teemaillat ja tapahtumat

Metsämessu Paloheinässä ke 9.12.2020 klo 18

Hiljennymme Joulun odotukseen metsän siimeksessä.
Kokoontuminen Paloheinän ulkoilumajan edustalla keskiviikkona 9.12. klo 18.00

Kävelemme noin kilometrin matkan polkuja metsän keskelle.
Ota oma lyhty tai otsalamppu tietä valaisemaan.
Tapahtumaan on tervetullut koko perhe, ei ilmoittautumista.


Lisätiedot toiminnanjohtaja Matti Niemelä p. 0400-926 964

 


Teemailtojen aiheina ovat muun muassa retkeily ja vaeltaminen, terveysliikunta, ulkoilualueet ja -reitit, valokuvaus ja kasvit.

Teemaillat ovat muutaman tunnin mittaisia tietoiskuja, luentoja tai muilla tavoilla aihetta esille tuovia tilaisuuksia. Teemailtoja toteutetaan osittain myös OK-Siviksen tuella.

Vuoden 2020 teemailtoja:
Neulo oma pipo Käsityömarttojen kanssa
UK-kansallispuisto retkeilyalueena
Etelä-Suomen kasvi-ilta
Vapepa - vapaaehtoinen pelastuspalvelu
Retkeilyn turvallisuus

Yhteistyökumppanimme Halti järjestää:
Halti - lähemmäksi luontoa  -teemailta
HIKER - Haltin jäsenilta Herttoniemen myymälässä
 

Tapahtumiamme ovat mm. Muumipeikon talvirieha Maunulan majalla, Retkeilykauden avajaiset Vaakkoilla ja Nuku yö ulkona. Myös Uudenmaan latualueen yhteisistä tapahtumista on tietoa tällä sivulla.
 


Nuku yö ulkona 29.8.2020 Nurmijärvellä

Tapahtuma on peruutettu ja siirretty pidettäväksi 2021
 

Suomen Latu haastaa viidennen kerran koko Suomen nukkumaan yönsä ulkona 29.8.2020. Majoitteena voi olla teltta, tarppi, laavu tai vaikka kuusen alus. Tärkeintä on nauttia luonnosta ja jokamiehenoikeuksien suomasta mahdollisuudesta yöpyä ulkona. Yönsä voi viettää metsähotellissa, kansallispuistossa, retkeilyalueilla tai vaikka omalla takapihalla.

Yksi tämänvuotisen kampanjan päätapahtumista on Nurmijärvelle nouseva 400 hengen Metsähotelli®, jonka järjestelyissä myös Helsingin Latu on mukana. Metsähotellissa® majoittuminen on ilmaista.

Voit varata paikan joko järjestäjän majoitteesta (teltta tai riippumatto) tai tulla majoittumaan tapahtuma-alueelle omalla majoitteellasi. Majoituspaikka tulee aina varata etukäteen, sillä majoittujien määrä on rajattu - myös omilla majoitteilla tulijoiden osalta. Tarjolla on myös kattava valikoima erilaisia ulkoiluaktiviteetteja sekä majoittujille että muille kävijöille. Seuraa kampanjasivuja suomenlatu.fi/nukuyöulkona ja Suomen Ladun sosiaalista mediaa, niin pysyt ajantasalla tapahtumien sisällöistä ja ilmoittautumisesta. Helsingin Ladun 80-vuotisjuhlat on siirretty pidettäväksi alkuvuonna 2021
 

Lisätietoja juhlista tulee tälle sivulle kesän mittaan. Juhlien siirtämisellä pyritään varmistamaan, että voimme varmasti viettää ikimuistoiset juhlat ilman epävarmuutta.