Teemaillat ja tapahtumat


Teemailtojen aiheina ovat muun muassa retkeily ja vaeltaminen, terveysliikunta, ulkoilualueet ja -reitit, valokuvaus ja kasvit.

Teemaillat ovat muutaman tunnin mittaisia tietoiskuja, luentoja tai muilla tavoilla aihetta esille tuovia tilaisuuksia. Teemailtoja toteutetaan osittain myös OK-Siviksen tuella.
 

Tapahtumiamme ovat mm. Muumipeikon talvirieha Maunulan majalla, Retkeilykauden avajaiset Vaakkoilla ja Nuku yö ulkona. Myös Uudenmaan latualueen yhteisistä tapahtumista on tietoa tällä sivulla.
 

 

6.4. Teemailta netissä: Turvallisuus retkellä

Turvallisuuden huomioiminen takaa onnistuneen retken! Miten retkeillään turvallisesti ja vaaratilanteita välttäen? Tässä teemaillassa opit, mistä elementeistä retkeilyn turvallisuus koostuu, ja miten voisit tehdä omista retkistäsi turvallisempia - ja sitä kautta nautinnollisempia.

Teemailta järjestetään etänä tiistaina 6.4. klo 18-20. Illan vetää retki- ja vaellusopas Virva Niissalo.

Ilmoittaudu etäteemailtaan allaolevalla lomakkeella, lähetämme osallistumislinkin kaikille ennen tapahtumaa.

Ilmoittautuminen on päättynyt 17.45.


 

RETKIKAUDEN AVAJAISET VAAKKOILLA 2.5.2021 

Perinteinen retkeilykauden avaus Vaakkoilla on hyvän mielen tapahtuma, jossa retkeillään, opitaan retkitaitoja ja vietetään mukavaa aikaa yhdessä luonnon keskellä. Tapahtuma järjestetään Vaakkoin eräkämpällä lauantaina 2.5. klo 10 alkaen, ohjelmaa on koko perheelle.

Jos et vielä ole tutustunut Vaakkoin eräkämppään ja ulkoilualueeseen, nyt on erinomainen tilaisuus. 

Ohjelma tarkentuu huhtikuun aikana

Jos tulet omalla autolla, jätä auto Saarijärveä vastapäätä olevalle hiekkakuopalle. Parkkipaikalta on sinisin nauhoin merkitty viitoitus Vaakkoin kämpälle, n. 1 km. Lue tarkemmat ohjeet täältä.

Tervetuloa nauttimaan kevätpäivästä ja latulaisten mukavasta seurasta!