Vapaaehtoistoiminta

Helsingin Ladun oppaat vaihtoivat retkikuulumisia ja reittivinkkejä vapaaehtoisten virkistysillassa Vaakkoilla

Tästä osiosta löydät tietoa Helsingin Ladun vapaaehtoistoiminnasta.

Vapaaehtoisjaos kehittää Helsingin Ladun vapaaehtoistoimintaa, ohjaajien koulutuksia ja järjestää yhteisiä tapahtumia ja virkistystä vapaaehtoisille. Kehitämme myös viestintää ja ohjeistusta.

Vapaaehtoisjaoksen ajankohtaiset kuulumiset ja oppaiden ohjeet löydät tästä linkistä


Haluatko innostaa muitakin luontoon? Tule vapaaehtoiseksi oppaaksi tai ohjaajaksi

Tervetuloa mukaan tekemään Helsingin Ladusta entistäkin houkuttelevampi ja innostavampi luonnossa liikkumisen yhteisö!

Helsingin Ladun aktiivitoimijana pääset tarjoamaan upeita ulkoiluelämyksiä muillekin. Hyvän mielen ja uusien kokemusten lisäksi saat latulaisten tuen ja uusia ystäviä. Sinulla on mahdollisuus hyödyntää osaamistasi monenlaisissa tehtävissä ja hankkia myös lisäkoulutusta erilaisten latuaktiviteettien ohjaamiseen.

Helsingin Latu on Suomen suurin latuyhdistys. Meillä on yli 7900 jäsentä, heistä noin 90 toimii yhdistyksessämme erilaisissa vapaaehtoistehtävissä. Tutustu muutamaan vapaaehtoiseemme

Vapaaehtoistehtävien kirjo on yhtä monipuolinen kuin yhdistyksemmekin - jokaiselle löytyy varmasti sopiva tehtävä. Lue lisää tehtävistä ja ilmoittaudu vapaaehtoiseksi!

Koulutamme vapaaehtoisiamme esimerkiksi Suomen Ladun opaskursseilla, lasten toiminnan ohjaajakursseilla, lajiohjaajakursseilla kuten lumikenkäohjaajiksi jne.

Kysy lisää toiminnanjohtaja Matti Niemelältä, toimisto (at) helsinginlatu.fi