Helsingin Latu ja Polku - yhdessä liikkuen luonnossa


Ajankohtaista: Yhdistyksen syyskokous

Helsingin Ladun ja Polun syyskokous keskiviikkona 25.11. klo 18

Tiedote jäsenille maanantaina 23.11.

Helsingin Ladun ja Polun syyskokous pidetään keskiviikkona 25.11. klo 18. Uusien kokoontumisrajoitteiden vuoksi yhdistyksen hallitus on päättänyt, että kokoukseen voi osallistua myös etäyhteyden kautta. Myös äänestäminen etäyhteydellä on mahdollista.

Varsinainen kokouspaikka on edelleen Eiran aikuislukion juhlasali, Laivurinkatu 3. Koska tällä hetkellä maksimi osallistujamäärä yleisiin kokoontumisiin on 20 henkeä, suositamme ensisijaisesti etäosallistumista. Eiraan menevät paikalle kokouksen järjestäjät. Lisäksi paikalle voidaan ottaa kokoontumisrajoitusten puitteissa muita osallistujia, joille etäosallistuminen ei ole mahdollista.

Etäyhteys kokoukseen järjestetään Google Meetin kautta. Ilmoittautuneille lähetetään linkki etäkokoukseen sähköpostilla keskiviikkona aamupäivällä. Äänestyskäytäntö esitellään ja vahvistetaan kokouksen alussa.

Jotta kokousjärjestelyt sujuvat koronaohjeistusten ja muiden sääntöjen mukaisella tavalla, toivomme kaikilta kokoukseen osallistuvilta ilmoittautumista ennakkoon nettisivujemme kautta tiistai-iltaan klo 22 mennessä tai soittamalla toimiston numeroon 0400 926 964 tiistaihin klo 17 mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita nimesi ja jäsennumerosi ja kerro, osallistutko etäyhteydellä vai tuletko paikalle Eiran aikuislukiolle.

Voit tutustua esityslistaan ja kokousmateriaaleihin tällä sivulla. Aiheena mm. hallituksen jäsenten valinta erovuoroisten tilalle ja ensi vuoden toimintasuunnitelman ja talousarvion hyväksyminen. 

Edellytämme tilaisuuden osallistujilta kasvomaskin käyttöä. Ota jäsenkorttisi mukaan kokoukseen. Tervetuloa!

ILMOITTAUDU ALLAOLEVAN LOMAKKEEN KAUTTA

Ilmoittautuminen syyskokoukseen 25.11.

Syyskokous 2020 materiaalit

PDF-tiedostoEsityslista+Helsingin+Latu+ja+Polku+ry+syyskokous 2020.pdf (31 kB)
PDF-tiedostoTalousarvio esitys 2021 - Taul1.pdf (43 kB)
Talousarvio vuodelle 2021
PDF-tiedostoToimintasuunnitelma luonnos 2021 Helsingin Latu ja Polku ry.pdf (865 kB)
Toimintasuunnitelma vuodelle 2021
Retkikurssilta 2018

Helsingin Latu ja Polku on Suomen suurin latuyhdistys ja yksi maamme suurimmista liikuntaseuroista. Yhdistys toimii luontoliikunnan ja retkeilyn edistämiseksi.

Jäsenmäärämme on jo lähes 8000!

Lajitarjonta: retkeily, vaellus, lumikenkäily, hiihto, polkujuoksu, maastopyöräily, keppijumppa, lentopallo, luontouinti, talviuinti, geokätköily, pihapelit, pyöräily, kävely ja sauvakävely, melonta, suunnistus, yhteislaulu ja Vapepa-toiminta.

Omat tukikohdat: Maunulan ulkoilumaja ja kahvila Helsingin Keskuspuistossa ja
Vaakkoin eräkämppä Nuuksiossa ja talviuintipaikka Rastilassa monipuolisine toimintoineen.

Tutustu tarkemmin toimintaamme sivulla lajit ja toimintamuodot.

Tutustu rekisteri- ja tietosuojaselosteisiin.

Helsingin Ladun 80-vuotisjuhlat on päätetty siirtää pidettäväksi alkuvuonna 2021

Tällä pyrimme varmistamaan, että voimme ilman epävarmuutta pitää ikimuistoiset juhlat! Lisätietoja tulee tälle sivulle myöhemmin.


Yhdistyksen säännöt uudistuivat

Yhdistyksen uudet säännöt vahvistettiin kevätkokouksessa 26.2.2020 ja PRH on hyväksynyt ne kesän aikana.

Merkittävimmät muutokset uusissa säännöissä ovat yhdistyksen nimen vaihtuminen muotoon Helsingin Latu ja Polku ry sekä puheenjohtajan kausien rajoittaminen maksimissaan kuuteen kalenterivuoteen. 

Tutustu uusiin sääntöihin täällä

Suomen Ladun tapaturmavakuutus 2019 jäsenyhdistysten toimintaan

PDF-tiedostoop_vakuutusehdot2019.pdf (44 kB)