Tule päivystäjäksi

Vaakkoin kesäpäivystäjät helpottavat jäsenten käyntiä kämpällä.

Vietä kesäpäivä tai viikonloppu Vaakkoilla

Vaakkoin eräkämpälle järjestetään kesällä päivystys vapaaehtoisten talkoolaisten voimin. Päivystäjät helpottavat jäsenten käyntiä kämpällä. Viikonlopun ja keskiviikon päivystykset pyritään aloittamaan heinäkuun alusta 2021 ja ne jatkuvat elokuun lopulle.
Keskiviikkoisin päivystys on klo 18.00 - 21.00. Viikonloppuisin päivystys on lauantaiaamusta klo 10.00 alkaen sunnuntai-iltaan klo 18.00 asti.
Viikonloppuisin päivystäjät voivat nukkua ns. päivystäjän huonessa, joka sijaitsee kun päätyovesta mennään sisään, niin oikealla.

Päivystäjä avaa ovet, aloittaa saunan lämmityksen ja opastaa käyttäjiä kämpän käytössä, saunan siivouksesta ja kämpän siisteydestä huolehtimisessa. Päivystäjänä pääsee viettämään ikimuistoisia hetkiä Vaakkoin maisemissa. Päivystäjäksi voi ilmoittautua yksin tai yhdessä ystävän kanssa. Viikonloppupäivystäjille on varattu omat sängyt keittiön viereisestä huoneesta (kerrossänky jossa patja ja tyyny), ja huoneen oven saa lukittua. Huomaathan että kämpällä ei ole jääkaappia ruokien säilytykseen, aurinkopaneeli tuottaa jonkun verran virtaa kännykän latausta varten.

Katso tästä, mitkä keskiviikot ja viikonloput ovat vapaina

Ilmoittaudu päivystäjäksi toimistolle tai isännille.

Toimisto p. 0400-926 964 toimisto(at)helsinginlatu.fi

Isännät: 
Reijo Liimatainen p. 040 8366 452
Marja-Liisa Niiranen p. 050 583 3846
 

Ilmoittaudu päivystäjäksi